עבור לתוכן

החלטתי שנמאס לי מהפרש המחירים בין ישראל לארה"ב - מפרט מארה"ב: 1200$!

Featured Replies

פורסם

אם הוא רוצה לעשות אוברקלוק מזערי - גם סדרת ה-Lanparty תהיה אוברקיל בשבילו. ואם כבר מדברים על OC, כמו שבטח קראת בסקירה, גם הלוח של Asus אוברקלוקר לא רע בכלל.

בנוגע לSLIX16 - יש סה"כ 40 נתיבים, כש-32 מהם אכן מיועדים למערך ה-SLI כמו שאמרת.

מאחר ולמרות שהבחור ציין שיש בדעתו לעשות OC מזערי - הוא הלך בכל זאת על הקרם דה-לה-קרם של הלוחות (או לפחות אחד היקרים שבהם). לכן מצאתי לנכון להציע גם את הלוח היקר הזה.

אגב, מאחר ויש ללוח של Asus קירור פסיבי - סביר להניח שהוא ימצא בכך יתרון נוסף.

ודבר אחרון - למה לא לחשוב, גם, על לוחות מבוססי ATI Xpress 200P ? אודיו HD ופוטנציאל OC שלא נופל בכלום מ-nForce4.

יפה אמרת, אבל דעתי בנושא:

1. אפשר תמיד לחסוך לבחור כסף ולקחת לוח מסדרת ה- Infinity, נכון. אבל ה- SLI-DR (לא Expert, אבל עם הבאנדל המלא) עולה ב- NewEgg כמו Infinity SLI בארץ.

2. קרם דה לה קרם - יפה פעמיים, אבל מצד אחד אתה אומר בא נחסוך, מצד שני אתה אומר בא נציע לוח של ASUS ב- 45$ יותר מה- SLI-DR (לא Expert) שזה כבר מטורף, אפילו במחירי חו"ל - 229$ מול 174$...

3. אני הייתי נזהר באופן אישי מהלוחות החדשים מבוססי ה- Xpress 200, אומנם הם אוברקלוקרים מדהימים אבל יש להם חיסרון אחד שאני לא הייתי מתפשר עליו - ה- Bridge שאחראי על תעבורת USB שלהם פשוט על הפנים, ואם הוא חושב על האפשרות של חיבור דיסק קשיח חיצוני - הוא הולך להתאכזב מהביצועים שלו.

אבל בגדול, אפשרות טובה, אבל הטכנולוגיה עדין צעירה מידי, זה כולה ה- Revision והניסון הראשון הרציני של ATI בלוחות-אם, שווה להמתין.

שמוליק.

פורסם
  • מחבר

ודבר אחרון - למה לא לחשוב, גם, על לוחות מבוססי ATI Xpress 200P ? אודיו HD ופוטנציאל OC שלא נופל בכלום מ-nForce4.

מדוע?

אני לוקח לוח שתומך ב-SLI בגלל שאולי בעתיד ארצה להוסיף עוד כרטיס..

ובכלל, כמו שAlderaaN ציין, זהו רק הנסיון הראשון של ATI בלוחות אם, ואני אכן משתמש בהארדיסק חיצוני.

אולי אני אלך על ה-DFI LanParty UT SLI-DR, אין לי צורך בבאנדל המורחב, ואני לא חושב שבשביל הצרכים שלי אני צריך לשלם עוד ~30$ (זה ההבדל בארה"ב)

או שאולי אני אלך בכלל על ה-ASUS A8N-SLI, שעולה 160$, ולפי מה שהבנתי הביצועים שלו בסטוק לא נופלים מה-DFI (ואפילו בOC מזערי שאני הולך לעשות, אני לא ארגיש בהבדל)

ובכלל, יש לו קירור פאסיבי ובאנדל נחמד ביותר..

מה אומרים?

פורסם

מדוע?

אני לוקח לוח שתומך ב-SLI בגלל שאולי בעתיד ארצה להוסיף עוד כרטיס..

ובכלל, כמו שAlderaaN ציין, זהו רק הנסיון הראשון של ATI בלוחות אם, ואני אכן משתמש בהארדיסק חיצוני.

אולי אני אלך על ה-DFI LanParty UT SLI-DR, אין לי צורך בבאנדל המורחב, ואני לא חושב שבשביל הצרכים שלי אני צריך לשלם עוד ~30$ (זה ההבדל בארה"ב)

או שאולי אני אלך בכלל על ה-ASUS A8N-SLI, שעולה 160$, ולפי מה שהבנתי הביצועים שלו בסטוק לא נופלים מה-DFI (ואפילו בOC מזערי שאני הולך לעשות, אני לא ארגיש בהבדל)

ובכלל, יש לו קירור פאסיבי ובאנדל נחמד ביותר..

מה אומרים?

:) בחירה שלך איש, שתי האפשרויות של A8N-SLI או UT nF4 SLI-DR פצצתיות.

-----------

אם אפשר להציע על הדרך עוד ספק מעולה שהוא גם מודולארי ובטווח מחירים שאתה מחפש - Enermax Liberty 500W.

בכול מקרה תתחדש!

שמוליק

פורסם

ל-A8N-SLI אין קירור פאסיבי. בנוסף, הוא ואחיו A8N-SLI Deluxe, לא מומלצים.

אם אתה מתכוון ל-A8N-SLI Premium - אכן יש לו קירור פאסיבי.

פורסם
  • מחבר

:) בחירה שלך איש, שתי האפשרויות של A8N-SLI או UT nF4 SLI-DR פצצתיות.

-----------

אם אפשר להציע על הדרך עוד ספק מעולה שהוא גם מודולארי ובטווח מחירים שאתה מחפש - Enermax Liberty 500W.

בכול מקרה תתחדש!

שמוליק

האמתי שגם אותו שקלתי. קראתי עליו ביקורות, ואומרים שהשיטה המודולארית שלו ממש ממש לא נוחה, ושהביצועים שלו לא כ"כ טובים.

עם הספק שבחרתי אני מרוצה לחלוטין, אבל תודה רבה בכ"ז על כל העזרה, אני חושב שאני אלך על ה-DFI LanParty UT nF4 SLI-DR...

ל-A8N-SLI אין קירור פאסיבי. בנוסף, הוא ואחיו A8N-SLI Deluxe, לא מומלצים.

אם אתה מתכוון ל-A8N-SLI Premium - אכן יש לו קירור פאסיבי.

דיברתי על ה-Premium:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813131540

אבל בכ"ז, כמו שציינתי, אלך על ה-DFI...

פורסם

כן, זבל.

אני יודע לסמוך עליך כשמדובר על ספקי כח - אבל מהיכן הבאת את המידע הזה?

פורסם

Damn זה חתיכת פוסט שיש להם שם, דומה למה שהולך אצלנו בפורום חומרה אחרת.. ;)

השאלה אם הרשימה שם אמורה לתת מדד לספקים של כל החברה או רק דגמים ספציפים.. ועד כמה היא נכונה, כי אני בספק שיוצא להם לבדוק את כל הספקים, מכל החברות.

פורסם
  • מחבר

AEROCOOL הם ברשימה השחורה של HARDFORUM:

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=792566

בסדר, מצויין גם על ספקים של TT שהם ברשימה השחורה (ויכול להיות שחלק מהדגמים הם באמת זבל, אבל אני יכול להגיד מנסיון שחלקם האחר הוא מצויין).

בנוסף, מדובר שם על העובדה שספקים שהם ~100$ הם MID-HIGH RANGE, והספק הספציפי הזה של AEROCOOL הוא אחד שכזה, ובכלל, הביקורות ברשת מעריצות אותו..!

בסופו של דבר, זה באמת קנייה שלי, ואני מאוד מודה על העצות, אבל אני מאוד מרוצה עם הספק הזה...

פורסם

כל הביקורות שאתה קורא בכלל לא מתחילות לבחון את הספק כמו שצריך לבחון ספק. רוב הביקורות ברשת לכל היותר בודקות עם מולטימטר את הספק, וזה לא קרוב ללהספיק. אתה עושה טעות רצינית, וחבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים