עבור לתוכן

חנויות מחשבים במילנו או רומא

Featured Replies

פורסם

למישהו יש המלצות על חניות מחשבים במילנו או רומא?

פורסם

אממ... למה?

אני לא מאמין שיש שם עושקי קבר כמו פה ;)

פשוט כנס לחנות הראשונה שתמצא ותקנה מה שצריך...

נסיעה נעימה :hi:

פורסם
  • מחבר

מישה התופעה לא קימת רק פה כאשר ביקרתי בטורקיה (איכס) בשנה שעברה נתקלתי בעושקי קברים שלא היו מביישים את עושקי הקברים בסמוך לביתי

הבעיה היא שלא אני טס אלא אחותי ועליה לא כל כך קשה לעבוד

לכן אני מחפש חנות אמינה.

פורסם

שכח מזה

מחשבים מפותחים שם כמו תרבות האפרו ביפן (והיא לא)

(זה נשמע לי שאני מגזים, אבל כשהייתי שם כמה ימים טובים לא ראיתי ממש חנויות מחשבים טובות...)

פורסם

אני בטוח כשתטייל ברומא, לא תמצא באיזורים שבהם נמצאים חנויות האלקטרוניקה ומחשבים. הריי רומא ידועה כבירת העיצוב העולמי.

בכל באיזור התיירותי, מצאתי חנות אחת מסכנה שהדבר היחיד שכמעט רכשתי ממנה, זה דפים למדפסת HP .האיזור הזה היה המדרגות הספרדיות, וזה ממש לא היה קרוב, אלה 100-150 מטר בתוך רחוב צדדי.

לגבי מילאנו, אין לי שמץ של מושג.

פורסם

המצב כמו בארץ.. (תקשיב ותבין..)

יש את החנויות, העשקניות והחובבניות.

יש את החנויות היותר רציניות, אבל בגלל הפירסום והגודל, הם לא כל כך זולות. (אולי זולות לעומת ישראל, אבל יחסית לשם.)

ישנם את החנויות היותר קטנות, (בדיוק כמו בארץ) הרציניות שבאמת מבינות בחומרה, ושגם זולות.

ואותם יותר קשה למצוא, הצעה שלי? חפש פורום חומרה של איטלקים, ובקש מהם המלצה לחנות טובה וזולה.

פורסם

אני בטוח כשתטייל ברומא, לא תמצא באיזורים שבהם נמצאים חנויות האלקטרוניקה ומחשבים. הריי רומא ידועה כבירת העיצוב העולמי.

בכל באיזור התיירותי, מצאתי חנות אחת מסכנה שהדבר היחיד שכמעט רכשתי ממנה, זה דפים למדפסת HP .האיזור הזה היה המדרגות הספרדיות, וזה ממש לא היה קרוב, אלה 100-150 מטר בתוך רחוב צדדי.

לגבי מילאנו, אין לי שמץ של מושג.

בירת העיצוב אז בטח יש שם APPLE ;D

פורסם

אממ... למה?

אני לא מאמין שיש שם עושקי קבר כמו פה ;)

פשוט כנס לחנות הראשונה שתמצא ותקנה מה שצריך...

נסיעה נעימה :hi:

לא מבין מהחיים שלך הא?.... הם עושקי קברים ליגה א'. MX400, P4, SDR, 20G 5400, לא יקר כמו כאן, אבל כן, עושקים הם כן.

ובקשר לזה שכתב על הapple, המקים מאוד מאוד מאוד נפוצים באיטליה, אפילו יותר מהPCים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים