עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מבקש המלצות לכרטיס קול עם יציאה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ככל שאני קורא יותר חומר, כך אני מבולבול עוד יותר בנושא... ???

ברשותי רסיבר של סוני, מדגם STR-DE635 שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב בעזרת כרטיס קול, ולהשתמש בחיבור דיגיטלי.

עד אתמול, היה לי כרטיס SoundBlaster Live! עם יציאה דיגיטלית שחובר לרסיבר ועבד מצויין, עם איכות שמע מעולה. הבעיה היחידה שהוא עבד מול הרסיבר עם שני רמקולים בלבד, ימין ושמאל, ושלושת הרמקולים האחרים שלי נותרו מיותמים. אתמול הכרטיס התפגר, ועכשיו אני מחפש כרטיס חדש שיוכל לעשות את כל מה שעשה הLive! הקודם שלי, ובנוסף יוכל להשמיע ברסיבר בכל חמשת הרמקולים.

התקציב, אגב, עומד על לא יותר מ 500 ש"ח.

בחיפוש זריז מצאתי את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653&nav=technicalSpecifications

כתוב שהוא עובד עם 5.1, 6.1 ו 7.1, אבל התקן הדיגיטלי שלו הוא SPDIF, ואני כלל לא בטוח שהרסיבר שלי תומך בזה...

מה דעתכם? הכרטיס הומלץ בפורום כמה וכמה פעמים, אבל האם יתאים למערכת שלי?

פורסם

יש לי את הכרטיס הזה, הוא ממש מומלץ, יש לו איכות מדהימה וגם אני חיברתי אותו לרסיבר, כל מה שאתה צריך זה יציאה קואקסילית (בדר"כ בצבע כתום) ברסיבר ואתה מסודר :-)

והוא עולה 280 בKSP. ממש שווה.

פורסם

יש לי את הכרטיס הזה, הוא ממש מומלץ, יש לו איכות מדהימה וגם אני חיברתי אותו לרסיבר, כל מה שאתה צריך זה יציאה קואקסילית (בדר"כ בצבע כתום) ברסיבר ואתה מסודר :-)

והוא עולה 280 בKSP. ממש שווה.

אתה בטוח שיש יציאת SPDIF בכרטיס VALUE ?

פורסם

בהחלט...תסתכל בקישור, היציאה הלבנה היא יציאת S/PDIF דיגיטלית שאליה מחברים את הרסיבר באמצעות מתאם או כבל מיני ג'ק לRCA.

פורסם

בהחלט...תסתכל בקישור, היציאה הלבנה היא יציאת S/PDIF דיגיטלית שאליה מחברים את הרסיבר באמצעות מתאם או כבל מיני ג'ק לRCA.

[Digital I/O (for stereo SPDIF output to Digital I/O Module[/b*

* Available as upgrade option

פורסם
  • מחבר

אני מבין שהכוונה היא שה Digital I/O Module מגיע בנפרד, ולא שהיציאה הדיגיטלית מגיעה בנפרד.

בכל מקרה, כתוב שם שזה לסטריאו. אם אני מבין נכון, שוב אשאר בלי שלושה רמקולים פעילים...

פורסם

לא לא...היציאה הדיגיטלית תתן לך שמע ב5 הרמקולים. אני לא מבין כל כך מה הציטוט מהאתר אומר אבל אני יודע שאני חיברתי לרסיבר שלי ושמעתי בכל הרמקולים ובסראונד אמיתי והמכשיר גם כן הראה לי שהוא מקבל DOLBY DIGITAL כשראיתי סרט מקודד AC3. אין לך מה לדאוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.