עבור לתוכן

לוחות אם חדשים - חלונות 98

Featured Replies

פורסם

מעונין בהסבר כללי אם קיימת בעיה להשתמש החלונות 98 על לוחות חדישים. אם קימת בעיה כזו איך ניתן לזהות את הנתון הזה מנתונים שבאתר

היצרן.

פורסם

הבעיה היחידה שעולה לי לראש היא דרייברים.

אבל למה 98?

פורסם

זה לא צריך להוות בעייה כלל, אפשרי גם אפשרי להתקין 98 על לוחות חדשים, אבל שים לב ש-98 לא ממש יודע לנהל את כמויות זיכרון ה-RAM (אני חושב שמעל ל-256MB) ככה שקימת סבירות שהמחשב שלך יפעל קצת יותר לאט מאשר עם XP.

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שיש לך תוכנה מסויימת שלא פועלת ב-XP אך פועלת ב-98, תנסה אולי את האמולטור המובנה ב-XP.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני טועה אבל מאחורי השאלה מדובר בשידרוג 3 מחשבים העובדים על 98 מה שמצריך לדעתי קניה XP עם רשיון לשלושה מחשבים וזה כנראה די יקר.

מגבלות ה XP עד כמה שידוע לי הם שניתן להטעין רק על מחשב מסוים בלבד ויש גם מגבלה על מספר הפעמים שאפשר להטעין את התוכנה על המחשב .

בקיצור זה סיפור המעשה, מקווה לקבל יעוץ והסברים.

פורסם

אין סיבה שלוח אם יגביל אותך מבחינת Windows

הרי לוח אם מעביר אותות חשמליים והוא לא יודע מה רץ

אם כבר אז יהיה הפוך והWindows 98 יהיה הגורם לבעיות

אבל את זה צריך לבדוק בפורום Windows

פורסם

לצ'יפסטים עדכניים אין דרייברים עבור Win98, זה כולל למשל את ה-Intel Express ואת ה-nF4

פורסם

גם להרבה מהציוד הנוסף על הלוח אין דרייברים (כרטיסי רשת, RAID, וכו').

וינדוס 98 גם לא תומך ב SMP, מה שאומר שמעבד עם HT או כפול ליבה לא יפגין שום שיפור בביצועים כי רק הליבה הראשונה תהיה בפעולה.

אין שום טעם לזה, זה רק יגרום למחשב חדש לפעול לאט.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני טועה אבל מאחורי השאלה מדובר בשידרוג 3 מחשבים העובדים על 98 מה שמצריך לדעתי קניה XP עם רשיון לשלושה מחשבים וזה כנראה די יקר.

מגבלות ה XP עד כמה שידוע לי הם שניתן להטעין רק על מחשב מסוים בלבד ויש גם מגבלה על מספר הפעמים שאפשר להטעין את התוכנה על המחשב .

הבנתי שפשוט אי אפשר להתנתק מהקידמה , מה שנשאר לברר זה את התשובות לציטוט למעלה ותודה רבה לכל המשיבים.

פורסם

לצ'יפסטים עדכניים אין דרייברים עבור Win98, זה כולל למשל את ה-Intel Express ואת ה-nF4

גם להרבה מהציוד הנוסף על הלוח אין דרייברים (כרטיסי רשת, RAID, וכו').

וינדוס 98 גם לא תומך ב SMP, מה שאומר שמעבד עם HT או כפול ליבה לא יפגין שום שיפור בביצועים כי רק הליבה הראשונה תהיה בפעולה.

אין שום טעם לזה, זה רק יגרום למחשב חדש לפעול לאט.

הבנתי שפשוט אי אפשר להתנתק מהקידמה , מה שנשאר לברר זה את התשובות לציטוט למעלה ותודה רבה לכל המשיבים.

אם כבר אז יהיה הפוך והWindows 98 יהיה הגורם לבעיות

אבל את זה צריך לבדוק בפורום Windows

אני לא רואה שום סתירה פה

פורסם
  • מחבר

בהודעה האחרונה התכוונתי לשאלות שבציטוט עליהם לא קבלתי תשובות.

בקיצור, השאלה לגבי XP היא האם יש מגבלה על מספר הטעינות למחשב אחד והאם אפשר להטעין את אותו CD של XP גם על מחשבים אחרים.

מדובר לשימוש פרטי ולא מסחרי.

אומנם קצת מחוץ לטופיק , האם יש חנויות שמוכרות XP חוקי במחיר מוזל ואם אזדקק כמה עולה XP לשלושה מחשבים , אם אפשר המלצות בפרטי.

פורסם

רשיון XP רגיל הוא פר מחשב

לי בזמנו לעסק עלה 500 שקל לכל רשיון OEM (לפני שנה וחצי בערך)

המחיר היום צריך להיות בערך אותו דבר

פורסם

לגבי NF4 ו windows98: אין דרייוורים לצ'יפסט, וגם לא יהיו, על פי Nvidia. משמעו של דבר, שלא יהיו כמעט שום התקנים מזוהים. התקן PCI-E לא יזוהה, ולא תוכל להתקין את הכרטיס מסך. כמו כן, התקני רשת, הקול, וה CD לא יזוהו. בטוח גם שעוד דברים אחרים.

נ.ב. אם תנסה להתקין בכל זאת, צריך יהיה להעתיק את קבצי ההתקנה של הווינדוס מהדיסק להארדיסק, וזאת משום שלאחר ה reboot הראשון ה Cd-rom לא יזוהה.

פורסם
  • מחבר

תודות למשיבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים