עבור לתוכן

עזרה דחופה,בנוגע לקיצורי הדרך על שולחן העבודה..

Featured Replies

פורסם

קודם כל,שלום לכולם-אני דיי חדש כאן(לפחות מבחינת כתיבת הודעות)..

בכל מקרה,קניתי מחשב חדש לפני כיומיים,ולאחר שהתקנתי את ווינדוס(xp pro sp2),ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה..

האייקונים שמעידים על קיצורי דרך בשולחן העבודה,לדוגמא אייקון של ווינאמפ,מוצגים ללא החצים של קיצורי הדרך(הריבוע הלבן,עם החץ השחור).

ניסיתי למצוא דברים בנוגע לזה באינטרנט,אבל מצאתי רק הצעות שונות כיצד לבטל את החצים,ולא להחזירם.

הלכתי לפי ההגיון,והורדתי את tweakmui של מייקרוסופט..

השתמשתי בתכונת הRepair Icons שלו,ולשנייה נדמה שזה עבד,אבל כשלחצתי על אחד מהאייקונים שוב כל האייקונים חזרו לצורה ללא החצים..

בתודה מראש,

בן.

פורסם

אתה נראה לי המשתמש הראשון שמפריע לו שאין לו חץ בתוך הקיצור דרך.

אני לא זוכר איך מכזירים את החצים אבל אם אתה רוצה שלח לי פה או בפרטי דרך להוריד אותם ואני אראה באיזה רג'סטרי הם משתמשים ואני אוכל להביא לך את שלי כדי שהחצים יחזרו

כלומר אם אני אדע מה הם מאפסים(מי שמוריד את החצים) אז אני אוכל להעתיק את זה ממני(כי אני לא איפסתי-הורדתי תחצים) ואז אתה גם תוכל להשתמש בזה

פורסם

תעשה הכול אבל הפוך לדוגמא

HKEY_CLASSES_ROOT\Lnkfile

ותכניס בחלון מד ימין new string value ותיקרא לו IsShortcut כאשר הvalue שלו ריק

לוג און מחדש או ריסטרט

פורסם
  • מחבר

אוקיי,הנה משהו מאוד מוזר,בעוד שניסיתי להחזיר את מה שאמור היה להיות מחוק,גיליתי שהוא לא מחוק.

דבר נוסף ששמתי אליו לב,כאשר ווינדוס עולה לאחר ריסטארט,ניתן לראות את החצים הללו,אך בשלב מסוים של העבודה שלי במחשב,הם נעלמים.

למישהו יש רעיון?

עריכה:

עשיתי שוב את הפעולה בTweakUI,ושמתי לב,שכשאני משנה את הסדר של האייקונים(מזיז אותם וכד')על שולחן העבודה-אז נעלמים החצים.

כמו כן,שכחתי לציין,שהבעיה מתרחשת אך ורח בשולחן העבודה.

כל עזרה תתקבל בברכה..

בן.

פורסם

יש לך בעיה מאוד מוזרה,כרגע אין לי זמן להשוות עם שלי-גיליתי שיש לי מבחן מחר.

בכל מקרה תנסה להכנס לאיפה שכתוב במדריך ותראה אם זה מחוק או לא אם זה מחוק אז תכתכוב מה מחוק והיום בערב-מקס מחר אני אעלה לפה תקובץ שיחזיר לך את מה שמחוק.

עריכה:

גם אצלי אין את החצים כי העפתי אותם,אבל מצאתי משהו באינטרנט שיכול לעזור:

לחציה עם כפתור ימני של העכבר במקום ריק בשולחן עבודה-->מאפיינים-->מראה--->מתקדם-->ואז שם ברשימה תבחר אייקון ותשנה תגודל ל32 /אם אתה משנה ל 30 זה מסיר אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים