פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים יש לי בעיה אני רוצה לבטל את הבחירה של המשתמשים בהפעלה של WINXP את זה אני מתקווןתודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים התחל>>לוח בקרה>>חשבונות משתמשים..(תמונה שווה...)ושם תוריד את האופציה של המסך פתיחה..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר תודה על התגובה אבל זה לא עזרמה שאתה אמרת לי לעשות זה משנה לי בין המראה של XP למראה הקלאסיכמו בתמונהאני רוצה לבטל בכלל את זה שהווינדוס יעלה חלק בלי שום דבר[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מה רע בלעשות חיפוש?לפחות פעם בשבועיים נשאלת השאלה הזאתtaotao161מה הקשר לצורת המסך פתיחה?תלחץ על התחל-> הפעלה ->control userpasswords2ותנקה את תיבת הסימון למעלה
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים ששתי התיבות יהיו מסומנות ככהמספיק להטעותכמו שאמרתי הפעלה control userpassword2ולנקות רת התיבה למעלה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים למה להטעות ככה הורדתי את המסך של המשתמשים אצלי ואצל עוד הרבה אנשים...(זה אפילו רשום תקרא תתיבה הראשונה שמסומנת בV..)
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מה שאתה אמרת לו רק משנה את הצורת מסךאו שזה חלון שרושמים בו שם משתמש וסיסמאאו שזה בחירה בין כמה אייקונים של משתמשים
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים באמצעות TWEAK UI של מיקרוסופט:http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exeאפשר לבחור שהמחשב ידלג על מסך בחירת המשתמשים ויכנס באופן אוטומטי למשתמש נבחר.אחרי התקנת והפעלת התוכנה -> logonautologon -> רשום בשורה את שם המשתמש שעליו אתה רוצה להתחבר לווינדוס, אם המשתמש מוגן בסיסמה לחץ על SET PASSWORD ורשום אותה.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אם לא תנסה, לא תדע בכל מקרה, אני עובד על שני מחשבים עם השיטה שכתבתי עם TWEAK UI וזה עובד מצויין.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אני אומר לך ..(במקרה אתמול עשיתי אותו הדבר לחבר שלי..)נכנסתי ללוח בקרה וכוכו שינתי את האפשריות..(שיש בהם V..)ואז התבטל לו המסך פתיחה..(תנסה ותראה כמובן שתבחר תמשתמש שיכנס לחשבון שלו..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.