פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים הנה קליפ מYNET שמסביר איךhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3164105,00.htmlרק חשוב לא ללחוץ יותר מידי ולא להשתמש בחומרים ביתיים על LCD
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים המממ, אם רק אבק, אז עם מה שמנקים איתו משקפי שמש.אם כתמים + לכלוך אז יש חומר שקונים באופיס דיפו.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אני משתמש במטלית ממש לחה, לא להרטיב אותה יותר מידי במים, ולנקות בעדינות את המסך, לפי דעתי זה הכי בריא למסך אין שריטות אין נזק.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אני קניתי ערכה לניקוי LCD בהום-סנטר, היא עלתה רק 25 ש"ח אז אמרתי ננסהזה בקבוקון עם חומר על בסיס אלכוהול , ומין ידית קטנה כזאת שאפשר להחליף לה מטליות , מאוד נוח ומנקה מעולה
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים עובדה, אני עושה את זה פעם בשבוע כבר חודשיים בערך, ושום דבר לא קרה (חוץ מזה שהמסך נקי יותר) על האריזה של החומר כתוב בפירוש במרכיבים "Isopropyl alcohol" והוא משווק כחומר לניקוי מסכי LCD [עריכה] בדקתי ובאמת כתוב בכמה מקומות שזה יכול לגרום לנזק בטווח הארוך חבל , החומר דווקא ניקה ממש טוב
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אני מנקה את המסך שלי במגבונים של התינוקות אני משתמש בחברת "my baby" אין בזה אלכוהול וזה מנקה הכי אחלה שבעולם
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אני מנקה את המסך שלי במגבונים של התינוקות אני משתמש בחברת "my baby" אין בזה אלכוהול וזה מנקה הכי אחלה שבעולם יו איך לא חשבתי על זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.