פורסם 2005 בנובמבר 1819 שנים מעוניין בכרטיס קול איכותי עד 500 ש"ח, אז ככה:יש לי שתי בוקסות 12" (רמקולים שקועים) ששומעים בהם טוב,יש לי כרגע כרטיס קול SOUNDMAX על הלוח אם.חשבתי לקנות AUDIGY 2 ZS/VALUE. השימושים שלי הם: מוזיקה,משחקים וסרטים. זה הכרטיס הנכון בשבילי? אל תשכחו אני על 2.0יש לוחות של כרטיסי קול משומשים בארץ? טוב מחכה לתגובות...
פורסם 2005 בנובמבר 1919 שנים www.act.co.il בבזאר שלהם יש כרטיסים משומשים.במידה ואתה מחפש ביצועים במשחקים כרטיס של קריאטיב הוא הכרח. במידה ואתה מעדיף איכות קול גבוהה יותר וביצועים נמוכים יותר במשחקים, תנסה למצוא אודיופיל2496 של אמ-אודיו משומש, או אימו 0404.Anatoli.
פורסם 2005 בנובמבר 1919 שנים מחבר תודה על העזרה, אבל כבר הזמנתי את הכרטיס AUDIGY 2 6.1 ב200 ש"ח משומש אמור להגיע עוד כמה ימים..מה אתה אומר מתאים?
פורסם 2005 בנובמבר 1919 שנים אמור להתאים לך. לא יודע איזה בוקסות יש לך (חסרים פרטים), איכות הקול של האודיג'י בסטריאו לא משהו במיוחד, אבל למשחקים הם בהחלט מובילים.Anatoli.
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים מחבר טוב אנטולי יש חדש אני צריך את העזרה שלך עוד פעם . בסוף המוכר של הכרטיס קול לא מעוניין בלמכור. אוקיי אז אני מעוניין בכרטיס קול איכותי כמו שאמרתי... הכרטיסים שהצעת לי יקרים מידי... אני רוצה כרטיס עד 500 ש"ח הגג של הגג.... כמה שפחות הרי זה משובח... הבוקסות הם חסרות חברה (יש לי 2 איכותיות של JENSEN אבל צריך לתקן אותם....) 12" הוופור. אני משער ש3.5 ו2 הטויטרים. הבוקסות נשמעות סביר כי המגבר מזייף. אז איזה כרטיס אתה ממליץ לי? (תחשוב אם גם בעתיד אני ישדרג לסורוונד ודברים כאלה,כי חשבתי אולי בעתיד לתקן את ה4 רמקולים+רסיבר איכותי ואולי להוסיף סנטר.) תודה מראש.
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים אם אתה רוצה לשחק, קנה כרטיס של קריאטיב. עם לא, אז מאיה יתאים לך יותר. כמובן שיד שנייה מומלץ מאוד.Anatoli.
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים מחבר ממליץ AUDIGY 2 ZS (או אולי אפילו VALUE) או לא להתפשר, ולקחת X-FI? מה לעשות אני משחק
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים בעיקרון זה כרטיס עם תמיכה לוקה בחסר במשחקים של ימינו. עם זאת, במידה ויש לך עליו עסקה ממש טובה ואתה לא מחפש משהו מעבר לרמה שהיא מספקת בלבד, הוא אמור להיות מתאים.Anatoli.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר אוקיי. כרגע אני מחפש כרטיסים כאלה במחיר טוב. פתחתי נושאים בTZ ובכמה אתרים ישראלים.אשמח לקבל ממך עזרה לא קשורה לעניין הכרטיס קול כבר שפתחתי תרא'ד... אני לא כל כך מרוצה מהציוד שיש לי כרגע. (יש דברים שהוא נשמע טוב ודברים שלא. אבל רוב הדברים שאני עושה הוא לא נשמע טוב.) יש לי שתי רמקולים איכותיים יותרפשוט הבעייה שלתקן אותם עולה בסביבות ב1K וגם אני צריך מגבר חדש כי שלי לא מדהים,ישן מאוד. אז אני נכנס להוצאות גדולות מידי.הבנתי שיש לאח שלך X-230 נכון? אני חשבתי לקנות אולי X-530 + הכרטיס קול כפיתרון זמני. כי SOROUND של רמקולים איכותיים ולא סאטלייטים די רחוק מכיס שלי... אני בעיקר שומע רוק וגם משחק WC3 TFT (מכיר נכון?) ורואה הרבה סרטים.טוב אשמח לדעת מה אתה חושב...תודה.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים תשמע, פיתרון אלגנטי במחיר נמוך הם יספקו לך בהחלט. השאלה היא האם תסתפק בזה. אני יודע שאני לא. מציע לך לנסות לשמוע את המערכת שאתה מעוניין לרכוש במידה ויש אצל מי.Anatoli.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר זה מה שאני מפחד... אני דיי פרנואיד בקטע שאודיו חייב להשמע טוב, ואני לא בטוח שהם יספקו אותי. בכל חנות שאני נכנס אליה אני מבקש לשמוע אבל אף פעם לא יצא לי. פעם אחת היה מוכר מאוד נחמד בOFFICE DEPOT שפתח את הקופסא נתן לי להסתכל אליהם להרים אותם והכל... אבל אני לא יכול לשמוע אותם ... מכיר חנות באזור הצפון שנותנת לשמוע רמקולים סטלייטים? ושאלה: אני יודע שזאת שאלה סובייקטיבית וקשה לענות אליה... לדעתך מה נשמע יותר טוב הX-230 שקנית לאחיך או מיני סטריאו ממוצע של 1500-2000ככה , אני שואל אותך את זה בשביל לקבל רעיון על איכות הצליל אם לא יצא לי לשמוע לפני הקנייה.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים זה תלוי מאוד על אילו מערכות מדובר. המערכות של AIWA שארפ ועוד כמה הן פשוט נוראיות. עם זאת, הייתה לי מערכת פיוניר A-390 שנקנתה לפני כמה שנים ב-2500 ועכשיו אמורה לעלות 2000 לכל היותר אני מעריך. היא מערכת מעולה, ומורידה את הלוג'יטק לקרשים בלי להתאמץ.Anatoli.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר אני מדבר יותר על מערכת סטריאו ממוצעת שרואים ביום יום הX-230 לוקחים אותם? (מבחינת איכות צליל לא VOLUME עברתי דירה והחדר נורא קטן אז אין צורך בעוצמה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.