פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים טעות, לא ראיתי שהיה עמוד קודם.בדקת SPYWARE/וירוסים לראות שאין לך משהו שלוקח מהמהירות ?כמו כן, תנסה להוריד איזה TORRENT חוקי ולראות אם המהירות טובה (מ FILERUSH או משהו אחר)
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים א) תנסה זמנית לבטל גם את ה OUTPOST, גם את ה FIREWALL של XP, ולראות אם זה פתאום מתחבר.ב) ב AZAREUS תלחץ על ה TORRENT כדי להיכנס לפירוט, אמור להיות רשום למטה STATUS או משהו עם ERROR או משהו, מה רשום שם ?
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מחבר ביטול פיירוואל לא עזראני לא משתמש באזרוס יותר כי איתו בכלל לא הצלחתי להורידועכשיו עם BITLORD זה לפחות מוריד לי
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים BITLORD זה לא הגרסת FAKE של BITCOMET שכולם נותנים לה BAN ?YEP+ BITCOMET בעצמו לא הכי פופולרי בטרקרים, אבל כבר פחות(היה סיפור לא יפה בגרסאות הישנות של BITCOMET שעצבן המון אנשים)
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מחבר אולי אני כבר יבנה בעצמי קליינט וזהו?יש לי ידע ב C JAVA VB כמה קשה זה יכול להיותהשאלה אם שווה לי כי בכלל לא מורידד לי וממה שמוריד לי גם לאט
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים אולי אני כבר יבנה בעצמי קליינט וזהו? יש לי ידע ב C JAVA VB כמה קשה זה יכול להיות השאלה אם שווה לי כי בכלל לא מורידד לי וממה שמוריד לי גם לאט אם אתה שואל כמה קשה זה יכול להיות, כנראה שמספיק בשביל שלא תעשה אחד...
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר אם אתה שואל כמה קשה זה יכול להיות, כנראה שמספיק בשביל שלא תעשה אחד... למה אתה מזלזל
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים קיצור שמע אני מציע לך להשתמש בקליינט ABC לא דורש הרבה משאבים וכדומהוגם אני מציע לך לפתוח פורטים 7000-7010 כי לרוח חברות האינטרנט סוגרות את הפורטים הרגילים של הביטורנט בשביל למנוע עומס על הפסוכמובן תגביל את המהירות אפלוד שלך למשו כמו 5 ואם אתה אומר שאתה מוריד מאתר פרטי אז כנראה יש לך בעיה של רטיו נמוך מה שאני לא מאמין שנכוןאבל בכל זאת כדאי מאוד שתנסה את מה שאמרתי לך למעלה,עם ABC אני מגיע למהירויות מטורפות של 200 KB לשניהanyway gl
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.