עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך ( או במשו אחר)!!? עזרו לי בבקשה..!!

Featured Replies

פורסם

מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!!

יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... נגיד בגי טי איי, כל המכוניות זזות בטיל והם מתנגשות אחד בשני.. ובFEAR המהירות של ההליכה שלו זה כמו שהוא רץ והוא טוען את האקדח ממש מהר..

פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english

בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר, ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה עובד טוב לכמה זמן..

הטמפרטורה של הכטיס מסך במאמץ זה 60.. ו43 בערך 5 דקות אחרי המאמץ.. ובבוקר, שאני פותח את המחשב זה 37 בערך.. ובדקתי את שאר הטמפרטורות של המערכת עם התוכנה speedfan והכל בסדר..

יש לי את המחשב הבא:

amd 3800+ X2

GF 7800GT leadtek

dfi Infinity nf4 ultra

קניתי אותו לא ממזמן ויש לי אחריות עליו.. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה??? אם אני אקח אותו לחנות הם יסדרו את זה? או שאני יכול לסדר את זה אפילו לבד??

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תנסה להשתמש בVSYNC אולי זה יפתור את הבעיה, למרות שזה פתרון זמני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים