עבור לתוכן

המלצה לרמקולים\אוזניות מארה"ב עד 50$...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

rafi20 תפתח ת'רד חדש

מישהו מוכן לעזור?!

פורסם

1. למה לא כדאי אותן לשימוש ביתי? איזה אוזניות כן טובות לשימוש ביתי?

2. הבנתי, אנ אקח אוזניות ואהנה :)

3. למה ההבדל באוזניות לא מורגש בכרטיס קול, וברמקולים כן? אני בכל מקרה רוצה כרטיס קול כלשהו כדי להפחית את העומס על המעבד...

אם ההבדל לא מורגש אז מה כדאי לקנות? creative live פשוט?

1. זה יותר כמו אוזניות שקונים כשרוצלים להחליף את האוזניות ה"מקוריות" שבאות עם הנגן הנייד, אבל אין 100$ לאוזניות Canalphones.

3.בכל מערכת יש את הרכיב שהוא הצוור בקבוק של המערכת, ובמקרה שלך האודיג'י זה לא "צוואר" הרבה יותר רחב, ובכלל אם אתה מתכוון לעבוד בסטראו אני הייתי שוקל לקנות כרטיס קול שתואם את אופי המערכת סטראו (זאת אומרת, לא רב ערוצי). אם אתה רוצה כרטיס קול מטעמים "גיימרים" קח את האודיג'י, אין פה אפילו דיון.

4. הסיבה שאתה לא רוצה לקנות לייב כי זה פחות או יותר מה שיש לך onboard אם לא יותר גרוע.

אגב, אני מצטער על הdelay בתגובה, פשוט לחזור על אותם הדברים כל הזמן יכול להיות מעייף ומתסכל.

אבל היום אני במצב רוח נדיב אז אני גם אגלה לכם(או לך, תלוי מי קורא את הדיון הזה) סוד: ברוב ההודעות שלי בפורום אודיו אני לא מחדש הרבה, אם בכלל. למעשה זה מידע מאוד נגיש ונפוץ ב www.head-fi.com .

ואם אתם לא יודעים אנגלית, אז כדאי שתלמדו, או תשאלו שאלות יותר מעניינות ואם יתמזל מזלכם תקבלו הודעה מפורטת ממני, או אפילו יותר טוב מאנטולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים