עבור לתוכן

המלצה לרמקולים\אוזניות מארה"ב עד 50$...

Featured Replies

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, אין הרבה מה להוסיף..

המטרה היא שימוש ביתי- משחקים והאזנה למוסיקה.

העדפה לאוזניות כי יותר פשוט להביא אותן לארץ

נדב

פורסם

אוזניות איכותיות = shure

אתה רוצה אוזניות קלות וניידות, או כאלה כבדות לבית?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני רוצה לבית (שיתחברו למחשב... משחקים, מוסיקה וכאלה- כמו שכתבתי)

אבל על הדרך אולי נקנה גם קלות לנגן MP3...

אתה אומר שרק אוזניות- לא לקנות רמקולים?

והאם צריך בשבילם כרטיס קול יותר טוב מה ich5 המובנה על הלוח?

אם כן- צריך גם המלצה לזה...

פורסם

כדי להנות באמת מאיכות קול טובה, את צריך כרטיס קול נפרד, משהו כמו CREATIVE AUDIGY שאפשר להשיג ב- 300 שקל בארץ.

אוזניות טובות - Zalman ZM-RS6F+M Real Surround Sound Headphones Retail

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=292403

וגם:

Zalman ZM-RS6F Real Surround Sound Headphones (Theatre 6)

בתקציב שלך.

בקשר לרמקולים, איזה סוג רמקולים אתה רוצה?

פורסם

בחמישים דולר יש לך את הE2(חפש גם ננתי קישור לכותרת בעיברית

פורסם

e2 של SHURE ב 50 דולר ? לא נראה לי. אם זה מציאה אפשר למצוא בארה"ב ב65, לרוב המחיר יהיה 100 דולר. בארץ 560 ש"ח.

בכל מיקרה לבית אני חושב שכדאי אוזניות מלאות סגורות ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , אלא אם כן רוצים גם להשתמש איתן בחוץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן

אולי משהו של senheiser?!

פורסם

אני לא רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן

אולי משהו של senheiser?!

SENHEISER יקרנים. לא תמצא ב-50$ תמורה מספיק ראויה. תסתכל על האוזניות ZALMAN שהמלצתי לך הן מעולות! ויש בהם סרראונד 5.1 מלא

תסתכל בכתבה הזו המלצה גם לZALMAN : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170373,00.html

פורסם

הפעם אני אנסה לעשות משהו אחר, ובמקום להסביר הכל בהודעה מאוד ארוכה אני פשוט אגיד מה צריך לעשות בלי הסברים:

קודם כל, tomersbar, אל תגיב יותר בדיון, בבקשה ממך.

בגדול, יש לך 3 אופציות:

Sennheiser HD497 - 60$

Grado SR60 - 70$

BeyerDynamic DT231- 60$

(מחירים retail בארה"ב)

הסנהייזר יהיו הבחירה של ההמונים, הגרדו יהיו הבחירה של הנוטים לאודיופיליה, וה BeyerDynamic של אלה שרוצים לנסות משהו אלטרנטיבי שנשמע מבטיח מהביקורות.

תתחדש.

פורסם

e2 של SHURE ב 50 דולר ? לא נראה לי. אם זה מציאה אפשר למצוא בארה"ב ב65, לרוב המחיר יהיה 100 דולר. בארץ 560 ש"ח.

בכל מיקרה לבית אני חושב שכדאי אוזניות מלאות סגורות ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , אלא אם כן רוצים גם להשתמש איתן בחוץ.

אני לא מדבר על אלא של שור

ואלצ'קו אני חושב שהוא אמר 50 דולר

פורסם

כמו שאמרתי, זה המחירי retail , זאת אומרת שאפשר לקנות בפחות.

ואם הוא לא ימצא, אז Too bad- אין משהו יותר זול, לפחות לא משהו שאני הייתי ממליץ עליו.

פורסם
  • מחבר

האם אין אוזניות טובות גם ב-50 דולר?

האם האוזניות תומכות ב5.1 כמו הזאלמן?

האם כדאי altec lensing atp3 במקום (משיג אותם במחיר נמוך יותר..)

ומה לגבי הכרטיס קול שאני אצטרך?

תודה, נדב

פורסם

1) יש את הPx100 של סנהייזר , ואז הפורטה פרו של קוס ה50$ , אבל אני אישית אפילו לא הייתי שוקל לקנות אותן לשימוש במחשב\בבית.

2) עזוב את הזלמן, תשכח מה5.1 באוזניות - אפשר לקבל סראונד גם בסטראו.

3) לא. אם אתה מחפש איכות, אל תקח רמקולים"מערכת רמקולים למחשב". אולי כדי שמהשלב הזה תחליט אם אתה רוצה מערכת סראונד או סטראו(אוזניות) ולפי זה תשקיע ברכיבים בהתאם.

4) בטווח מחירים שאתה מסתכל עליו, אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה גדול אם תחליף כרטיס קול לאודיג'י נגיד (חוץ מהקטע של האפקטים והשטויות של קריאטיב ושיפור הביצועים במשחקים). אם כבר, אז עדיף להשקיע את הכסף הזה באוזניות יותר טובות.

פורסם
  • מחבר

1) יש את הPx100 של סנהייזר , ואז הפורטה פרו של קוס ה50$ , אבל אני אישית אפילו לא הייתי שוקל לקנות אותן לשימוש במחשב\בבית.

2) עזוב את הזלמן, תשכח מה5.1 באוזניות - אפשר לקבל סראונד גם בסטראו.

3) לא. אם אתה מחפש איכות, אל תקח רמקולים"מערכת רמקולים למחשב". אולי כדי שמהשלב הזה תחליט אם אתה רוצה מערכת סראונד או סטראו(אוזניות) ולפי זה תשקיע ברכיבים בהתאם.

4) בטווח מחירים שאתה מסתכל עליו, אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה גדול אם תחליף כרטיס קול לאודיג'י נגיד (חוץ מהקטע של האפקטים והשטויות של קריאטיב ושיפור הביצועים במשחקים). אם כבר, אז עדיף להשקיע את הכסף הזה באוזניות יותר טובות.

1. למה לא כדאי אותן לשימוש ביתי? איזה אוזניות כן טובות לשימוש ביתי?

2. הבנתי, אנ אקח אוזניות ואהנה :)

3. למה ההבדל באוזניות לא מורגש בכרטיס קול, וברמקולים כן? אני בכל מקרה רוצה כרטיס קול כלשהו כדי להפחית את העומס על המעבד...

אם ההבדל לא מורגש אז מה כדאי לקנות? creative live פשוט?

פורסם

סליחה שאני מתפרץ אבל יש לי שאלה באותה נושא

התקציב שלי הוא גם 50$ , רציתי לשאול אם ה Zalman ZM-RS6F 5.1 יכול לשמש גם אם אין ברשותי כרטיס סאונד 5.1 ?

ניתן לחבר אותו ישירות לנגן DVD ? (אנלוגי)

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים