פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים כשיש תצוגות אופנה ב-FTV אז רואים את הקהל עם מניפות כאלה מנייר וכל אחד עושה לעצמו רוח (כמו היפנים). שאלתי: איך לעזאזל במקומות כל כל יוקרתיים ואקסלוסיביים בהם מצולמות תצוגות האופנה האלה אין מזגן (אם הייתי יודע לנסח את השאלה הזו באנגלית, הייתו שולח אותה לאתר הערוץ)
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים ולמה נראה לך שצריך עניבה ? כי זה נוח ? לא ! כי זה סתם עוד פריט פלצני שנחשב בעולם המודרני לסמל סטטוס כנ"ל לגבי זה
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים כדי שהפיטמות לא יקרעו את בגדי המעצביםאו כי האיברים הגבריים מפדחים כשהם עם תחתון קטן וקר במקוםולמה לעאזל באקטואליה ותרבות?
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מאותה הסיבה שמראים שם בגדים שלא לובשים. מי לעזאזל רוצה לראות מעילים עם ג'אנק מודבק עליהם, או כובעים שדומים יותר לטווס מאשר לכובע מי ? אותם האנשים שועשים את הקטע עם המניפות.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מחבר זה לא מדוייק.האופנות ה"מוזרות" המוצגות הם משמשות מעין השראה לאופנות שאנחנו לובשים.ב-FTV זה קיצוני, אבל לאחר "המרה סולידית" של הרעיונות המוזרים שמוצגים, אנחנו מקבלים בגדים שכל אחד לובש אותם.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מאותה הסיבה שמראים שם בגדים שלא לובשים. מי לעזאזל רוצה לראות מעילים עם ג'אנק מודבק עליהם, או כובעים שדומים יותר לטווס מאשר לכובע מי ? אותם האנשים שועשים את הקטע עם המניפות. אה, אחי, לא יודע מה איתך... אני נהנה לראות ערוץ האופנה, לא רק בשביל הבגדים...
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים אה, אחי, לא יודע מה איתך...אני נהנה לראות ערוץ האופנה, לא רק בשביל הבגדים...לא יודע מה איתך אבל אני נהנה לראות לא בגלל הבגדיםעריכה:המניפה אצל היפנים היא פריט שאנשים מכובדים מאוד מסתובבים איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.