פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר אם תוכיחו כי am=mp ו mb=mrאני אוכיח את השאר...............meanwhile thinking......................כנ"ל
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים יש לי תחושה שהנתונים לא ניתנו סתםנראה לי זה קשור איך שהוא למקביליות שנוצרואף פעם לא נותנים נתונים לא שימושים
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים טוב אני אקח קצת חופש כי אחרי 5 שעות שיעורי בית פסיכומטריהראש שלי מסרב לעבוד..........אני אחשוב על זה אולי יותר מאוחר ואםאף אחד לא יפתור את זה עד מחר אז מחר אני כבר בטוח אמצא פתרון, אבל הלילה........ 8)בהצלחה לכל המנסים
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר תכונות של טרפז:סכום הזויות ליד כל שוק שווה 180 מעלות.בטרפז שווה שוקיים האלכסונים שויםוזהו...
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים תכונות של טרפז:סכום הזויות ליד כל שוק שווה 180 מעלות.בטרפז שווה שוקיים האלכסונים שויםוזהו...אז זה כן שווה שוקיים?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר תכונות של טרפז: סכום הזויות ליד כל שוק שווה 180 מעלות. בטרפז שווה שוקיים האלכסונים שוים וזהו... אז זה כן שווה שוקיים?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים משהו פה מאד מאד מוזר...בשביל להוכיח את א' חייבים להשתמש או בדמיון משולשים רגיל או במשפט תלס אבל לשניהם צריך להוכיח את סעיף ב'.אפשר את הנוסח המלא של השאלה?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אוף...עכשיו זה כל הזמן מטריד אותי..תראה מה עשית הצלחתי לפתור רק בידיעה שזה שו"ש, אבל אין...עד מחר אני חייבת להצליח :-\
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר ME 2 בכל מקרה נראה לי שזאת טעות בשאלה, וגם אם לא, מחר אני חוזר עם תשובה!
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים שונא אתכם. לא רק הביאו לי חוברת מלאה באלגברה ועוד זבל גיאו כמו ששמת פה, גם שכחתי הכל בחופש וגם זה רודף אחרי לפה? :-[ :'( חכו חכו אני אטריד פה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.