פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אחי כנס לאתר האינטרנט : www.mop.ort.org.il וחפש שם עזרה...יש שם פורום מיוחד לש"ב במ"מ
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים נתון: BF||AD AE||BC צ"ל MP x MC = MD x MR אני רוצח על דברים כאלה. אתה מסוג האנשים שבאמת צ"ל*. בתי הקברות מלאים במורים ז"ל, שדרשו צ"ל. *צריך לרצוח.
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אני לא בטוח אבל תנסה להעיזר בפרופורציות של המשולשים שנוצרים בתוך השרטוט.. ???מילה נוספת תגרות להירצחי.
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר אני לא בטוח אבל תנסה להעיזר בפרופורציות של המשולשים שנוצרים בתוך השרטוט.. ???מילה נוספת תגרות להירצחי.LOL אני שובר את הראש עם הפרופורציות האלה
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים הוכחה של שורה אחת...מאד קלנתון לך שזה טרפז? (אסור להסתמך ע"פ השרטוט)כלומר,נתון לך שהבסיסים מקבילים?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר הוכחה של שורה אחת...מאד קל נתון לך שזה טרפז? (אסור להסתמך ע"פ השרטוט) כלומר, נתון לך שהבסיסים מקבילים? אכן זהו טרפז, אפשר את השורה של ההוכחה?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אין לי מושג למה, אבל היה לי בראש שPR| | DCזה יותר קשה ממה שחשבתי,האם נתון לך שהטרפז הוא שו"ש?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר אין לי מושג למה, אבל היה לי בראש שPR| | DCזה יותר קשה ממה שחשבתי,האם נתון לך שהטרפז הוא שו"ש?לא...
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים הרשה לי לציין את המובן מאליו...עליך להוכיח ש PR מקביל לבסיסיםאחריי שעשית את זה אתה יכול להשתמש במשפט תלס שלפיוMR/MC = MP/MD = PR/DCעכשיו אתה צריך להתייחס רק לשני החלקים הראשונים (בלי PR ו DC)כלומרMR/MC=MP/MDתעשה מכנה משותף (MC*MD)ויוצא לך:MR*MD=MP*MCאבל איך מוכיחים ש PR מקביל לבסיסים את זה אני לא יודע (בגלל זה אני נכשל ב-5 יחידות)
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים כן...הבעיה היא להוכיח שהקטנצ'יק הזה מקביל...אין לי פה ספר גאומטריה אז אני צריכה שתבדוק לי אם יש משפט כלשהו על אלכסונים בטרפזוגם אם יש לך את הניסוח של תלס מורחב הפוך - זה יעזור כי יש לי רעיון...
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר סליחה שאני מפריע לכם, אך הצ"ל ב. הוא ש PR||DC לכן אי אפשר להוכיח את זה, זהו רמזשאומר שצריך לעשות זאת בלי שנדע ש PR||DC :'(
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אם תוכיחו כי am=mp ו mb=mrאני אוכיח את השאר...............meanwhile thinking......................
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.