פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים כל הפסים שיש עליהם קו.......וזה מחשב חדש אולי המסך נדפק לי MAG 770T[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר במשחקים אני לא רואה את זהרק שאני במערכת הפעלהבדקתי במחשב השני שלי תתמונה לא רואים כלוםזה הכרטיס מסךעכשיו מה אני לוקח להם אותו והם מחליפים לי או מה?........ ... ??? ? ??צילמתי תמסך עם הפלאפון אולי עכשיו יראו משו[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אין שום דבר בתמונות, כנראה שזה -כרטיס- המסך שלך.דווקא ההפך.אם פה אתה מקבל פלט תקין שנשמר מהכרטיס מסך והוא עדיין רואה את הקווים נובע מכך שזה דווקא המסך.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים כל הפסים שיש עליהם קו.......וזה מחשב חדש אולי המסך נדפק לי MAG 770Tאם זה נובע מכרטיס המסך היינו רואים את זה בתמונות, סימן שזה מהמסך, תבקש שיחליפו לך אותו.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אתה במקרה עשית OC לכרטיס מסך שלך? (וזה כן יכול להויות קשור, אני קראתי שלפעמים כשהזיכרונות לא עומדים במה"ז אז הם מראים פסים על המסך, זה היה לי גם במחשב הקודם, פשוט עשיתי UNDERCLOCK לכרטיס, והבעיה נפתרה )
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים שמע....... אולי במקרה יש לך מסך עם שפורפרת טריניטרון? בכל מקרה, זה המסך. לא רואים את הבעיה בסקרין שוטס.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים לפי מה שנראה לי יש לך פסים שזזים מלמטה למעלה או ההיפך במסך כאילו שיש לך מכשיר נוסף שפתוח לך שם כי גם לי הייתה את הבעייה הזאת וזה נבע מהמסך מחשב השני שהיה פתוח וברגע שסגרתי אותו הפסים נעלמו והחלפתי מסך ל-LCD ואין יותר בעיות כאלה
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים שדה מגנטי , אם יש לך למשל איזה רמקול סאבוופר אימתני קרוב מדי למסךאו קו מתח עם זרם גבוה כמו אלו שמשמשים למזגנים למשל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.