פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים :bash: בסדר אני לא אומר שאני לא ילך אליהם ויממש את האחריות השאלה היא האם אני יכול לדרוש מהם כרטיס חדש. הם יכולים להגיד שהם יסדרו לי רק את הקרור ולא יחליפו לי את כל הכרטיס אז בעצם השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת האם הכרטיס שלי נדפק בגלל הטמפ' הגבוה? כנראה בגלל שהקירור לא יושב טוב אז הוא כבר לא ממש אפקטיבי ולא עושה את עבודתו כמו שצריך... אתה יכול לדרוש מהם כרטיס חדש
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים מחבר כנראה שמחר אני ילך אליהםנראה כבר מה יקרהד"אמה הטמפ' המומלצת ל 6600gtבמנוחה ובמאמץ?(כמובן ללא oc)
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים לי יש כרטיס של GIGABYTE אבל יש עליו סילנסר והטמ' שלי היא 46 במנוחה ולא עובר את ה-65 במעמץ, תוסיף עוד +- 5 מע' לכל ערך וזה בערך מה שצריך להיות.
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים תבדוק אבקלפני יומיים בדקתי אבק במאוורר והיה מלאעם קיסם אוזניים ניקיתי כמה שיכולתי (ואם יש לך אוויר דחוס יותר טוב) והוריד לי בסביבות ה 20 מעלותתבדוק אולי אצלך המאוורר יותר חזק והביא יותר אבק*המאוורר של הכרטיס מסך אם לא הבנתה נכון
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים תבדוק אבקלפני יומיים בדקתי אבק במאוורר והיה מלאעם קיסם אוזניים ניקיתי כמה שיכולתי (ואם יש לך אוויר דחוס יותר טוב) והוריד לי בסביבות ה 20 מעלותתבדוק אולי אצלך המאוורר יותר חזק והביא יותר אבק*המאוורר של הכרטיס מסך אם לא הבנתה נכוןהרגל של המאוורר שבורה שבטח גורמת לחוסר יציבות של הקירור ובטח תזוזה שלו...מה שגורם לאי אפקטיביות של הקירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.