פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים היום שיחקתי קצת ב ms ופתאום אני קולט מלא נקודות בחלק העליון של המסך נכנסתי לאורסט וראיתי שהטמפ על 90(משהו כזה)חזרתי שוב למשחק אבל רק אחרי איזה 15 שניות התחילו שוב הנקודות המוזרותנכנסתי שוב לאוררסט ולאיזה שניה ראיתי 118!!כיביתי את המחשב ובדקתי עם הקרור מחובר והוא היה מחובר (ד"א הקרור מתחבר לכרטיס על ידי שני פלסטיקים (שלכל אחד מהם יש שני רגלים) אאז הקיצר לאחד הפלסטיקים יש לו רק רגל אחת שתופסת אותו ווהיא גם עומדת להשיבר-אז לא רציתי לגעת)הקיצר הדלקתי את המחשב ובדקתי שוב טמפ' (אבל במנוחה)והיא הגיעה לאיזה 62 והמשיכה לעות ונעצרה על 67 שזה הרבה!!(בדרך כלל הטמפ' במנוחה הית ככה על 60 אז התופעה הזו היא ארטיפקטים?אם הם הופיעו לי זה אומר שהכרטיס כבר נפגם?שאני יבדוק את הטמפ' במאמץ ע"י ati tool (נראה לי אני יגיע לאיזה 130 -שבדרך ככךך הטמפ' במאמץ הגיעה ל 90+ד"א עדין יש לי אחריותוהכרטיס מסך שלי הוא xfx 6600gt עריכה מה התדרים של הזכרונות והליבה צריכים להיות?500 ו 300?(אני מדבר על מנוחה)עריכה 2סתכלו בתמונה שימו לב כמה הזמן עבר עש שהוא הגיעה לטמפ' הזו(בבתחלה עשית שהוא רק יראה את הקוביה הזו והטמפ' הגיעה לאיזה 100 ואז הפעלתי את הבדיקה של הארטיפקטים) [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים זו הפעם השלישית שכותבים שיש בעיות עם הכרטיסים שלXFX מה נסגר איתם?תדרי הכרטיס:ליבה 500זכרונות 500*2(PCI-E)תדרי זכרונות 450*2 AGP
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר לא ענית לי על כל השאלות(חח אבל בכל זאת תודה אחי!!)ד"א אם אני לא טועה אז בכרטיסי 6600gt של החברה xfx התדר של הזכרונות באפק agp הוא 500אז מה לעשות?ללכת לחנות ולדרוש חדש?(הכרטיס נדפק?! יש אולי דרך לבדוק את זה?)ואם בכלל אתם יכולים לפרט אז תפרו קצתתודה!!
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים לא ענית לי על כל השאלות(חח אבל בכל זאת תודה אחי!!)ד"א אם אני לא טועה אז בכרטיסי 6600gt של החברה xfx התדר של הזכרונות באפק agp הוא 500אז מה לעשות?ללכת לחנות ולדרוש חדש?(הכרטיס נדפק?! יש אולי דרך לבדוק את זה?)ואם בכלל אתם יכולים לפרט אז תפרו קצתתודה!!תתקנו אותי אם אני טועה אך הבחנתי שכתבת שאחת הרגליים שמחזיקות את הקירור עומדת להשבר מה שבטח גורם לחוסר יציבות של הקירור ונראה לי מורידה גם מהאפקטיביות שלו...אני חושב שאתה צריך להחליפו תנצל את האחריות שלך...
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הכרטיס עצמוו נדפק?maybe או שקבלת אותו דפוק...בכול מקרה אחי תנצל את האחריות שלך פשוט חבל על הכסף שהשקעת...
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר הארטיפקטים מראים שהכרטיס נדפק?או שהוא התחמם יותר מדי?בעצם ממה בכלל נובעים הארטיפקטים?maybe או שקבלת אותו דפוק...בכול מקרה אחי תנצל את האחריות שלך פשוט חבל על הכסף שהשקעת...מאיפה הסקת את זה שקיבלתי אותו דפוק?בגלל הטמפ'?ומזה לנצל את האחריות?לדרוש אחד חדש או שיסדרו לזה שאצלי את הקרור?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים 90 מע' זה המון, לי יש את אותו הכרטיס של GIGABYTE ואני במעמץ לא עובר את ה-65.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר נעשה לכם הבהרה הטמפ' הרגילות שהיו לי עד עכשיומנוחה 60מאמץ 90(על ידי ati tool)ועכשיומנוחה 67מאמץ -הרצתי את ati tool לאיזה דקה וחצי והגעתי ל115 מעלות(יש תמונה בתחילת התראד)
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר הארטיפקטים מראים שהכרטיס נדפק?או שהוא התחמם יותר מדי?בעצם ממה בכלל נובעים הארטיפקטים?מאיפה הסקת את זה שקיבלתי אותו דפוק?בגלל הטמפ'?ומזה לנצל את האחריות?לדרוש אחד חדש או שיסדרו לזה שאצלי את הקרור?
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים מחבר :bash: בסדר אני לא אומר שאני לא ילך אליהם ויממש את האחריות השאלה היא האם אני יכול לדרוש מהם כרטיס חדש. הם יכולים להגיד שהם יסדרו לי רק את הקרור ולא יחליפו לי את כל הכרטיס אז בעצם השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת האם הכרטיס שלי נדפק בגלל הטמפ' הגבוה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.