עבור לתוכן

כמה שאלות שקשורות לתוכנה

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות:

- אני משתמש בFIREFOX כבר כמה זמן, ולפעמים כשאני רוצה להכנס לאיזה אתר (לוחץ על קישור למשל) אז הוא מתחיל לחשוב איזה דקה, ואחרי זה הוא אומר לי: "תם הזמן המוקצב בניסיון להתחבר ל-*שם האתר* " . זה ממש מעצבן, מישהו יודע למה זה?? אני צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו??

- הורדתי את AZUREUS (תוכנת קליינט של ביטורנט), ואני ממש לא מבין בשיט בביטורנט הזה. קיצר התחלתי להוריד איזה קובץ, ובהתחלה הוא הוריד תוך כמה שניות 1000קילו בייט, בקצב טוב. ואחרי זה הוא פשוט לא זז!! עברו כבר כמה שעות והוא בקושי הוריד 50% - 180MB. כשהמהירות היא איזה 30בייטים לשנייה :screwy:, למה זה ככה?? אני צריך לשנות את ההגדרות?? אני צריך להוריד עוד קבצים כדי שיהיה יותר מהיר??

- איזה אתר יש לביטורנט שאפשר לחפש בו קבצים להורדה? (זה חוקי לשאול את זה נכון?)

-שאלה אחרונה- יש לי שתי תוכנות אנטי ספיוור: ad-aware ו-spyware doctor (איך הם טובות?) אז זה טוב אם אני מפעיל את שניהם ברקע, או שהם מפריעות אחת לשנייה או משהו?

מצטער על החפירות, תודה :xyxthumbs:

פורסם

ביטורנט לא עובדת כמו שצריך אים יש firewall מותקן.

אני מציע לך לבטל אותו ולראות אים המהירות השתנתה.

פורסם
  • מחבר

ביטורנט לא עובדת כמו שצריך אים יש firewall מותקן.

אני מציע לך לבטל אותו ולראות אים המהירות השתנתה.

לבטל את הפיירוול?? ושהמחשב שלי ככה יהיה חשוף לכל המתקיפים והמזיקים למינהם?!??! לא נראה לי, אין דרך אחרת?? אי אפשר לפתוח רק כמה פורטים שהתוכנה משתמשת בהם???

פורסם

1. הבעיה קשורה לדעתי לאיזה FIREWALL, אולי ההגנת WORMS של NORTON ANTIVIRUS אפילו, תבטל זמנית לכמה שניות רק כדי לראות מה גורם לבעיה.

2. אם AZAREUS מסובך מדי, תעבור ל BITCOMET, אני משתמש וממליץ. לגבי ההגדרות, נפתחו מאות פוסטים בנושא בעבר, חפש.

3. חפש, גם נושא זה נדון.

4. נראה לי לפתוח ברקע יותר מתוכנה אחת לכל סוג (וגם זה יותר מדי), זה יותר מדי...

פורסם
  • מחבר

טוב, זה בא קצת באיחור, אבל לא יכולתי להגיב קודם...

1. בסדר אני אנסה

2. זה לא שאזוראוס מסובך מדי, אני פשוט לא מבין בכל תוכנות הביטורנט, זה פעם ראשונה שאני מנסה את זה. וכולם ממליצים על אזוראוס והיא מאוד פופולארית, אז לא יכול להיות שבגללה זה מוריד לאט, נכון? ואם אני אחליף למה שאמרת מה זה ישנה? זה יוריד יותר מהר? ויש מנוע חיפוש בBITCOMET?? כי אני לא רוצה סתם למחוק תוכנות ולהתקין אחרות אם זה לא ייתן כלום.. ובסדר אני אעשה חיפוש להגדרות, אבל נראה לך שזה איטי בגלל הגדרות לא נכונות??

3. בסדר..

4. אתה מתכוון שלא כדאי כי זה מאט?? לי דווקא אין בעיה של איטיות כשאני פותח אותם. ויש לי מעבד כפול ליבה, זה עוזר במשהו??

תודה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

טעות..........

פורסם

2. AZAREUS סתם תוכנה BLOATED שצריכה JAVA... וגם יותר מדי אופציות... ואני לא יודע, אתה מגביל את ה UPLOAD עם NETLIMITER או משהו, כמה חיבורים הגדרת וכו'....

4. איטיות, התנגשות בבדיקות אולי, בעיות ביציבות וכו'..

פורסם

תחליף לBITCOMET, והשתמש בהגדרות שפירסמתי פה בפורום

בקרוב אמורה לעלות כתבה קטנה שכתבתי למשתמשים המתחילים של הביטורנט, שם תראה די הרבה הסברים

בביטורנט אין חיפוש בתוכנות (אני לא מחשיב את EXEEM)

פורסם
  • מחבר

עכשיו הורדתי שוב את הפיירוול ופתאום זה התחיל להוריד מהר, עשה עוד 30% ברבע שעה ;D . אבל למה אתם אומרים שאזוראוס היא לא כל כך טובה, אם היא כזו פופולארית, ובכלל פה בפורום בסטיקי המליצו עליה???.... בכל מקרה, אם כדאי להחליף לBITCOMET אני אחליף, כשהוא יגמור להוריד...

ועוד משהו- הורדתי איזה קובץ(אחד אחר), ובהתחלה הוא שם שם לי אותו בחלון ההורדות (איפה שצריך), אבל אחרי זה- נראה לי בגלל איזה שינוי שעשיתי שם- הוא העביר לי אותו עכשיו להעלאות, איפה שהקבצים שאני משתף אותם. אז איך אני מחזיר את זה??

ועוד משהו לא הכי קשור- איזה תוכנה מומלצת לניקוי הרג'יסטרי?? או שכבר יש כלי כזה בווינדוס??

תודה

פורסם

כשהוא מסיים להוריד אותו, הוא עובר ישר ל UPLOAD.

וכנראה שהבעיה שלך אז היא ה FIREWALL...

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי שיש כבר את הקבצים בתייקייה של ההורדות, אבל בכלל לא חשבתי שהוא סיים להוריד, כי הגודל של הקובץ זה יותר מג'יגה, ואם האיטיות שהוא הוריד לי לא העלתי על דעתי שזה סיים, אפילו קובץ אחר של כמה מגהבייטים עדיין לא הסתיים :screwy: מוזר....

טוב, מה שהורדתי זה ירד על 3 תיקיות, כשבכל תיקייה יש איזה 20 קבצי winRAR, ועוד איזה 15 מהקבצים הלא מוכרים האלה, שלא נפתחים. קיצר איך בדיוק אני פותח את הקבצי RAR שבתיקיות?? בד"כ אני פותח קובץ אחד, אבל אני לא יודע מה בדיוק לעשות עם כל כך הרבה קבצים כאלה. ראיתי שאחד פתח נושא על זה והסבירו לו מה לעשות, אלב לא כל כך הבנתי... אם תוכלו להסביר אני אשמח! :xyxthumbs:

תודה :yelclap:

פורסם

זה ממש אבל ממש קשה, אני ינסה להסביר לך...

אתה נכנס לכל אית מהמגירות, יש לך קובץ שמסתיים בשם .RAR, אתה פותח אותו עם WINRAR, וזהו.

פורסם
  • מחבר

זה ממש אבל ממש קשה, אני ינסה להסביר לך...

אתה נכנס לכל אית מהמגירות, יש לך קובץ שמסתיים בשם .RAR, אתה פותח אותו עם WINRAR, וזהו.

כשאתה "מגירות" אתה מתכוון לכל אחת מהתיקיות?. ויש לי הרבה קבצי RAR, לא אחד- אז לפתוח רק אחד מכל מגירה? :nixweiss:

מצטער אם אני שואל שאלות מפגרות קצת, פשוט אני לא רוצה לעשות איזו שטות, ואחרי זה להסתבך סתם עם מחיקת קבצים מיותרים.... אני אוהב את המחשב שלי נקי ;D

פורסם

אתה פותח את הראשון, זה MULTI-PART, ה WINRAR ישר מזהה את האחרים ומשתמש בהם גם.

ומה הבעיה, פשוט תבדוק שמה שהורדת עובד לפני שאתה מוחק את הקבצים...

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה, עשיתי את זה...

ותגיד, אפשר לצרוב את כל הקבצים (של כל התיקיות) לדיסק DVD אחד, במקום לצרוב כל אחד על CD אחר??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים