פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים שלום.אני רוצה לשנות את הרגישות של המקלדת שלי מכיוון כך שאני צריך ללחוץ די הרבה זמן כדי שהיא תתחיל לרשום איך אני עושה שברגע שאני אלחץ על מקש מסוים במקלדת אז ישר זה יתחיל לרשום?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר לוח הבקרה=> לוח המקשים=> קצב חזרהאני בCONTROL PANAL אני לא מצאתי משהו דומה שקשור למקשים איך זה אומר להיות באנגלית?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר keyboardאין שם הינה תמונהשל לוח הבקרה שלי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר תעלה את הרזולוציה כדאי לראות את כל המסך.אתה יכול להזיז את התמונה שהעלתי אם תירד לסוף התמונה תראה שיש שם סמן ושם אתה יכול למשיך את התמונה לאיזה צד שתירצה ובכך לראת את כל לוח הבקרה שלי כך שאין צוך לשנות את הרזולוציה שכבר עכשיו נימצאת על 1024X768מישהו עזרה?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר כי זה לא ניראה ככהאוקיי יש לי משתמש אחד אני יכול לפרמט בו עוד לא ניתקלתי במקרה שלא הייתה לי הרשאה לעשות משהו בWINDOWS איך אני יכול להיות בטוח ב 100% שיש לי גישה של אדמיניסטרטור?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים תלחץ פעמים על השעון בצד ימין למטה ותראה אם עולה לך החלון של הגדרות שעה ותאריך
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר תלחץ פעמים על השעון בצד ימין למטה ותראה אם עולה לך החלון של הגדרות שעה ותאריךלחצתי זה עלה (ניסיתי גם לבדוק אם אני יכול לשנות את השעה וכדומה אין בעיה)אתה רוצה להגיד לי שמשתמש שהוא לא אדמיניסטרטור לא יכול לעשות את זה?למשל "אורח"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.