פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים טוב אנשים יש לי הארד דיסק 80 גיגה ועכשיו קניתי עוד הארד דיסק של 320 גיגה עכשיואיך אני מפרמט את ההאר דיסק של ה80 גיגה אך ללא התקנת הWINDOWS כמו שקונים הארד דיסק חדש ואין על כלום איך אני מגיע למצב הזה שהוא כמו חדש ולא מותקן כלום ללא הWINDOWS פשוט ריק.הקבצים של ההאר דיסק הם NTFSתודה לעוזריםנ.באתם יכולים לתאר את כל השלבים.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים טוב אנשים יש לי הארד דיסק 80 גיגה ועכשיו קניתי עוד הארד דיסק של 320 גיגה עכשיואיך אני מפרמט את ההאר דיסק של ה80 גיגה אך ללא התקנת הWINDOWS כמו שקונים הארד דיסק חדש ואין על כלום איך אני מגיע למצב הזה שהוא כמו חדש ולא מותקן כלום ללא הWINDOWS פשוט ריק.הקבצים של ההאר דיסק הם NTFSתודה לעוזריםדרך אפשרית אחת תחבר אותו למחשב אחר ופשוט תעשה עליו מאפינים במחשב שלי ואז פירמוט...
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים ומה יפעיל את המחשב?אם אתה מתכוון להפעיל על ההארדיסק השני אז קודם תתקין ואחרי זה תפרמט את הקטן
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים ומה יפעיל את המחשב?אם אתה מתכוון להפעיל על ההארדיסק השני אז קודם תתקין ואחרי זה תפרמט את הקטןצודק חושב לחבר את ה 320 להתקין עליו OS ואז לחבר את השני של ה 80 ולפרמט אבל זה לא אומר לעשות בעיה אם יהיה 2 הארדיסקים מחוברים שבכול אחד מהם יש מערכת הפעלה?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אין שום בעיה עם שתי מערכות הפעלה מותקנותפשוט תדאג שסדר הבוט בביוס יהיה כמו שאתה צריך וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.