עבור לתוכן

עזרה בקניית UPS

Featured Replies

פורסם

עקב אירוע טרגי ומצער אני מודיע על מותו של מסכי והוא בן שבועיים בלבד. ההלוויה תתקים מחר אצל היבואן. אין לי מושג למה ואיך, אבל רק למקרה החלטתי לקנות UPS. הבנתי שכדאי לי לקנות UPS עקיף ולא ישיר , אבל אין לי שום מושג בנוגע לUPS-ים ולכן אני צריך עצה. אני לא צריך זמן בכדי לשמור ולסגור - לא אכפת אם יאבד לי המסמך שעליו אני עובד- אני לא רוצה לעבוד כשאין חשמל, אני רק רוצה הגנה מפני מקרים דומים בעתיד. התקציב מוגבל , אבל לא אם זה על חשבון הבטחון. אחרי שהשקעתי אלפי שקלים על המחשב אני לא עומד להיתקמצן ולנסות לחסוך 200 שח ולקנות את הUPS הכי זול. מה גם שרק המשלוחים ליבואן ובחזרה מגיעים ליותר מזה.

אז חברה מה אתם אומרים?

תיזכורת על הנק' החשבות:

1)הגנה מקסימלית!

2)הגנה מקסימלית!

3)אין צורך לעבוד כשאין חשמל - אין צורך ב15 דק' לגיבויים וכו'

4)בעדיפות נמוכה - מחיר זול - לא צריך את הכי טוב שקיים.

פורסם

המחירים נעים בין 500 ל600 ש"ח. UPS פשוט עם 500VA , פעם היו גם קטנים יותר אבל כבר הם לא שימושיים ולכן לא מוכרים אותם.

היום כל UPS רגיל יספק לך הגנה מקפיצת מתח, וגם 10-15 דקות של הגנה גם למחשב וגם למסך. תמיכה של תוכנה (כבל שמתחבר ליציאת COM שדואג לכבות את המחשב) מייקרת את הקניה. זה משתלם רק אם אתה חושש שלא תהיה ליד המחשב לכבות אותו ידנית, יעיל בד"כ לסרברים או לבעלי ADSL שמחוברים יומם וליל לאינטרנט

עריכת המודר

<צונזר, אין פורום קניה ומכירה פה.. אזהרה ראשונה>

פורסם

רק לידיעתך, המצבר של ה-UPS "הולך" אחרי שנה - שנה וחצי. קח את זה בחשבון!

פורסם

אם יש לך מסך 19" ומחשב מהיר אז גם UPS של 600VA לא עומד בעומס (מנסיון).

לדעתי נחוץ 750VA או 450VA אבל בלי המסך או שניים של 450VA (אחד למחשב ואחד למסך) אם זה יותר זול.

פורסם

למה לך בכלל UPS? זה יקר ולא ממש שימושי. אתה מחזיק שרת? אני מאמין שלא, אז זה לא שימושי. ואגב, בד"כ לא מחברים מסכים לUPS, בד"כ מחברים את השרתים עצמם, את הKVM, ומסך 15" מינימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים