פורסם 2005 בנובמבר 1619 שנים הי מה קורהלא מזמן חזרתי מתאילנד אני יעלה כול פעם תמונות שצילמתי שם נויפם ועוד כול מיניכרגע קבלו פלפלים אדומים [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1719 שנים תמונה מגניבה מאוד.לפי ה-EXIF המצלמה היא A80. יש לי אותה, אני מת עליה, אבל עושה רושם שהוצאת ממנה את המקסימום. לא האמנתי שהתמונה הזאת ממנה... נראה ממש טוב! כל הכבוד.
פורסם 2005 בנובמבר 1719 שנים מחבר תודה תודה יש לי עוד מלא מה להראות לכם משםכול מיני פרחים מעניניםנופים ואנשים תמונה יפה מאודאבל למה הפוקוס דווקא על הפלפל הרקוב???שמע אחי אין לי את המצלמה A610 או 620 שאני יכול להזיז את ריבוע הפוקוס AF תקן אותי עם טעיתיי
פורסם 2005 בנובמבר 1819 שנים תמונה יפה מאוד אבל למה הפוקוס דווקא על הפלפל הרקוב??? שטויות, לדעתי זה נותן לתמונה אופי מיוחד, זה שדווקא הרקוב מכולם בפוקוס מדגיש את זה שלא הכל מושלם וזה נותן מימד שונה לתמונה, אבל זה רק אני :
פורסם 2005 בנובמבר 1819 שנים אם אתה פונה לחלק האומנותי אז אני לא יכול להתווכח אבל אני הייתי שם את הפוקוס ביניהם
פורסם 2005 בנובמבר 1819 שנים מחבר טוב אז אני יספר לך את הסיפור של התמונה הזונכון רציתי לעשות מה שאמרת לי אבל לא היה לי זמןהיתי שם בתאילנד בשוק הפרחים ולפני שנכנסתי לשם ראיתי מחבת גדול כזה עם מלא פלפלים אדומים אז עשיתי 3 תמונות מהירות וזו יצאה הכי טוב ואז טסטי משם לשוק הפרחיםבואנה המקום כזה מדהים וזול פיייייייייי
פורסם 2005 בנובמבר 1819 שנים אם אתה פונה לחלק האומנותי אז אני לא יכול להתווכח אבל אני הייתי שם את הפוקוס ביניהםצודק, אבל כמו שהוא אמר לא היה לו מספיק זמן, אני אוהב את התוצאה הזאת כמו שהיא (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.