עבור לתוכן

האם זה תקין שלפעמים כשהכרטיס מסך במאמץ גבוה יהיהו קצת ארטיפקטים?

Featured Replies

פורסם

יש לי ati 8500 וגם אצלי ב 3d mark03 יש ארטיפקטים לא בדיוק קווים אבל מלא נקודות אדומות כאלה עכשיו לפי דעתי אין קשר לכרטיס בכלל כי רק בזה זה קורה לי בשום משחק או תוכנת בדיקה אחרת אין לי אז תבדוק שזה רק ב 3d mark ואם זה רק שם אל תתרגש יותר מדיי

פורסם
  • מחבר

אממ יש את זה קבוע בבדיקה הראשונה של 3dmark05 וממש לעיתים רחוקות במשחקים כשיש עומס של גרפיקה או כשאני משחק המון זמן במשחק מסויים (מעל שעתיים בוא נגיד...)

פורסם
  • מחבר

הדיון עבר דף,ופתאו םהארטיפקטים קוראים לעיתים תכופות יותר זה מוזר למה כל המאוררים מסותבבים כמו שצריך והטמפ' במארז טובות מאוד (גם עכשיו חורף וקר אז בכלל לא נראה לי שזאת בעיית חום)....איך אני יכול לבדוק אם נגרם לכרטיס נזק באמת בגלל כל התקיעות שהיו לי פעם? ועדיין לא ענו לי על השאלה למה זה כל ך גרוע שיש את הארטיפקטים האלה אם הfps במשחקים טובים ובבנצ'מארקים גם מאוד טובים,למה זה כל כך נורא? איכות התמונה יורדת?

יכולים להיות ארטיפקטים גם בסרטים?

פורסם

המממ...

אם יש "שלג" נקודות או נקודות שלא צריכות להיות בתמונה, אתה לא חושב שזה אומר שהתמונה רחוקה ממשולמת ולכן איכותה ירודה?

אם זה לא מפריע לך והמשחק לא נתקע, אז זה לא משנה.

פורסם
  • מחבר

אני מבין אחי,אבל אני מתכוון שחוץ מהארטיפקטים הנזק מתבטא בכך שהתמונה פחות חדה? או ההשפעה היחידה של הנזק זה רק הארטיפקטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים