עבור לתוכן

עוד באג באייפוד

Featured Replies

פורסם

שמתי לב לתופעה עוד לפני הכתבה

חשבתי שהיא מובנת לחלוטין ושכך היה בדגמים האחרונים

לא יודע לא כל כך מפריע לי הרי שמתנגנת מוזיקה הוא על hold בין כה וכה

ואני מפריד בכיסים בינו לבין הפלאפון

פורסם

למה לא כתבו שם איזה תדרים מפריעים לו

CDMA GSM WCDMA?

שנדע לפחות אם הפלא שלי עלול להפריע לו

פורסם

למה לא כתבו שם איזה תדרים מפריעים לו

כי הכתבה נועדה לקטול את האייפוד , כמו שכל כתבה על מיקרוסופט נועדה לקטול את מיקרוסופט (בלי שום קשר לעד כמה לינוקס או ווינדווס באמת טובות).

מדובר בתדרי GSM , וזה קורה אם אתה מצמיד את הטלפון לגלגת מגע של אייפוד מדור 5 או נאנו - כידוע פעולה יומיומית של כל משתמש אייפוד ופלאפון , אני נוהג גם להצמיד את הפלאפון לשלט של הטלווזיה , לשעון יד שלי ולפעמים לכפכפים - זה פשוט נראה לי משהו טבעי ושימושי ... ::)

והנה טקסט קצת יותר מעמיק וטכני על התופעה מעבר לכמה מילים שאפשר לנחש אותם כשקוראים את הכותאת של הכתבה:

The analyst also explained the RF issue that some iPod users have experienced. We believe there may be a minor RF (radio frequency) interference problem with the new iPods in isolated cases when they are placed very near a ringing GSM cell phone, Wu wrote. From our checks, it appears to impact GSM and not CDMA phones and only on nanos and vPods. When a ringing GSM phone is directly in front of the click wheel, the iPod could go crazy and its volume could fluctuate uncontrollably (reminds us of R2D2 when shot by a laser gun). We do not believe this impacts most users in everyday use. We believe this problem could be easily fixed by applying better or more foil tape inside the iPod similar to cell phones and other devices in shielding interference.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים