עבור לתוכן

מגיע היום G5+RAZER exact mat :) <<הנה התמונות>>

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה אני הולך להינות ממנו...

ולכל מי שלא מבין תקטע...קודם כל 89 דולר זה גם לפד "מיקצועי". ותראה, אני עכשיו נכנס לסרבר ומשבית אותו (מנסה לפחות יש עקומת למידה) חוץ מזה זה הכל חלק מתרבות ה"מודים" או ה"שיפורים"...שורה תחתונה אנחנו גברים זה או זה או אגזוז חדש לאוטו :)

פורסם

צודק עכשיו תסביר את זה לחברה שלי כשאני אקנה איזה AMD כפול ליבה...

פורסם

תגידו, רק לי הקטע עם המשקולות האלה נראה מגוכך להחריד? :nixweiss:

הבחור עם העכבר, ספר אם זה מועיל/משנה במשהו בבקשה.

פורסם

צודק עכשיו תסביר את זה לחברה שלי כשאני אקנה איזה AMD כפול ליבה...

או שתסביר לשותפים שלך למה הם שוב צריכים לשלם עליך שכר דירה...

פורסם

זה בדיוק הבעייה שאני גר בדירה רק עם החברה שלי אז זה להסביר לה למה היא צריכה לשלם את השכר דירה...

פורסם
  • מחבר

תגידו, רק לי הקטע עם המשקולות האלה נראה מגוכך להחריד?  :nixweiss:

הבחור עם העכבר, ספר אם זה מועיל/משנה במשהו בבקשה.

צודק מה אני אגיד אני מעדיף בלי משקולות בכלל הכי קל והכי טוב...זה עניין של העדפה בלבד.

פורסם

כמה כסף הוצאת בסה"כ על הערכה הזאת?

מישהו היה בחו"ל הביא לך את זה, או שעשית משלוח?

פורסם

אני לא מבין למה כל אחד פותח דיון על זה שהוא קיבל עכבר או פד חדש לעכבר... פשוט מיותר ולא תורם לאף קונה עתידי שמעוניין לשמוע דברים על העכבר והביצועים שלו ולא על זה שהוא נראה יפה ומצטלם טוב.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה כל אחד פותח דיון על זה שהוא קיבל עכבר או פד חדש לעכבר... פשוט מיותר ולא תורם לאף קונה עתידי שמעוניין לשמוע דברים על העכבר והביצועים שלו ולא על זה שהוא נראה יפה ומצטלם טוב.

תראה היו הרבה שאלות בקשר לתאימות פדים עם מנוע הלייזר החדששל העכבר המדובר...הרבה פדיום דו"צ מהווים בעייה (בצד המחוספס).

תחשוב מה שתחשוב אבל אני רציתי "לפדבק" אותכם בעניין, קודם כל שהעכבר עובד מצויין עם שני הצדדים, מעבר לזה בנושא המחיר:

שזו בעייה פה בארץ (העכבר לבד 390 ש"ח) למי ששאל מקודם זה עלה 89 דולר ב AMAZON ומישהו הביא את זה איתו בטיסה אז ככה שלא שילמתי משלוח, אבל אני רוצה רק לפתוח קצת את עניין הקנייה בחו"ל.

קודם כל שכחו מ newegg (לכל מי שהתחיל להזיל ריר) אבל הרבה אתרים אחרים הם בהחלט אופציה: מתחת ל 50דולר אין מיסוי כלל (מאוררים כבלים וכו...).

לדברים קצת יותר רציניים בוא נגיד כרטיסי מסך...ניקח את הכי פופולרי 6600GT בגירסתו הכי מתקדמת (256DDR3) עולה ברוב האתרים ממוצא של 150 דולר לעומת הארץ שזה לפחות 1000 (לא לשכוח DDR3) תוסיף עוד 17%מס יוצא משתלם וכדאי...

שורה תחתונה יותר היה חשוב לי לפתוח את עניין הקנייה מחו"ל ולענות על כל השאלות שיצוצו מאשר לעשות "בוק" לעכבר שלי (מצטער הייתי חייב).

פורסם

חבל שלא הודעת שאתה מתכוון לקנות אותם, הייתי מביא לך כסף והיית קונה גם לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים