פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים לא כלכך הבנתי מה אתה רוצה, אבל אם אני זוכר נכון, יש אפשרות להתקין WINDOW MEDIA PLAYER בעברית.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר יש נגני mp3 ומולטימדיה + כרטיס זיכרון נייד.מכיר?יש לי כזה אבל אני מחפש תוכנה שתהפוך את זה לעברית
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אם אתה מדבר על נגן מוזיקה נייד (אם כן, כדאי קצת לעבוד על יכולת ניסוח...), אז זה מתאים בכלל לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" (אל תפתח דיון חדש, תבקש מהמנהלים שיעבירו).בכל מקרה, אם זה נגן כללי כזה, שלא מגיע עם תמיכה בעברית בפנים, לא בטוח בכלל שאפשר להוסיף לו.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר אפשר להוסיף עברית במכשיר הזה ע"י הוספת תוכנה (ולכן חשבתי לשים את זה בפורום הזה)זה נראה שאף אחד פה לא יכול לעזור לי :-\ממי אני צריך לבקש שיעבירו את זה לפורום - "אודיו וקולנוע ביתי"?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים א) יש לך ליד כל שם של פורום ברשימה את האחראי שלו, אתה יכול לשלוח לו הודעה פרטית מדף הפרופיל שלו.ב) מה דגם המכשיר ?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר נגן smart ואני לא חושב שיש הבדל בין הנגניםואני אבקש שיעבירו את האשכול הזה לפורום ההוא.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר תודה למי שהעביר את האשכול לפורום הזה.מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג תוכנה ל - עברית לנגן mp3 (זה שכולל זיכרון וכו')בתודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים הת'רד הזה קשור לאודיו כי מה שאתה מחפש הוא בעצם Firmware. אבל אין לי כוח להעביר שוב, אם זה מה שאתה רוצה כך יהיה. בכל אופן, לא תגיע לשום מקום בלי לפרט את הדגם של הנגן.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מחבר אני מתכווין לנגן - זכרון USB 1GB +נגן MP3+רדיו+מקליט+ וידוע לי שאלה שמגיעים היום עם עברית פשוט הוסיפו לזה תוכנה ואת התוכנה הזאת אני מחפש
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים יש לי הרגשה שמדובר בסיניים שהחלו להימכר לאחרונה בארץ.אם הוא נמכר ע"י טופ טכנולוגיות יש סיכוי שתמצא Firmware פה:http://www.ttl.co.il/Page.asp?page=187
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אתה די תקוע בבעיה כי שמעתי תלונות קשות נגד השירות שלהם, כך שלעדכן את ה-Firmware הם לא בדיוק ישמחו וגם החברה שמייצרת את הנגן לא ממש ידועה...
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר זאת אומרת שא"א פשוט לקחת ממשהו נגן להוריד את הקבצים ולהעביר לשלי? (מה שצריך זה צריבה?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.