עבור לתוכן

הוספת זיכרון!!!!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה

64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי:

1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי.

2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה.

עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית.

עכשיו הנה השאלות החשובות:

1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?.

2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי.

3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?

ועכשיו השאלה החשבוה ביותר איך אני מוסיף את הזכרון חוץ מלכבות את המחשב להוסיף פיסית את הזכרון אני צריך לשנות משהו בbios או שהזכרון אוטומטית יוסף.

בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לגרום נזק כולשהוא למחשב.

בתודה מראש urich

פורסם

1) כן, הזכרונות הם SDRAM רגילים.

2) זה שאלה של מה היא צריכה

1) הזכרון שלך מסוגל לעבוד עד 133מה"צ, אבל בגלל שמוגדר לו דרך הביוס לעבוד ב100מה"צ, המחשב עושה לו downclock ל100מה"צ

2) כן.

מכבה את המחשב, מוסיף פיזית את הזכרון (בדיי עדינות) וזהו.

פורסם
  • מחבר

הdownclock נגרם בגלל הלוח אם או שאפשר להשתמש בו גם ב133 בלי קשר ללוח אם כי ניסיתי לעשות overclock לזכרון ולא הצלחתי:

1 האם אפשר להריץ על 133 אפילו שהלוח אם ישן מבלי לגרום נזק.

2.איך בדיוק כי ניסיתי והמקסימום הוא 100 או שאפשר להוריד ל 66 אבל 133 לא הצלחתי אנא עזרו אותי אם כדאי לי ואיך

פורסם

הנושא של זכרונות 100/133 SDRAM נידון כ"כ הרבה פעמים כאן פורום ששימוש באופצית הsearch.gif יכול היה לחסוך את התריכה של פתיחת הת'רד. הכותרת רחוקה מאוד מלהיות עניינית, והיא נוגדת את כללי הפורום. הת'רד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים