עבור לתוכן

Athlon XP 333FSB גם ללוחות מבוססים VIA KT333 !!!

Featured Replies

פורסם

ידיעה משמחת בהחלט תודה לHwzone על המקור, עכשיו יש סיבה טובה לחכות עם הכסף ולא לעשות הוצעה סתם ככה, מה אתם חושבים אתם תעברו למעבדים האלה עם יש לכם VIA KT333 ומעלה ? אני אישית יעבור !!! בטח יעבור זה יהיה תענוג אמיתי.

פורסם

לאוברקלוקרים זה לא ממש כדאי...מעבדים רגילים שהורידו להםאת המכפלה והעלו את הFSB..בזבוז עקב המחיר היקר.

פורסם

אני בחיים שלי לא הולך להשתמש שוב במעבדים של AMD.

כל כך הרבה בעיות בזמן כל כך קצר...אחרי שלושה חודשים עזבתי אותם.

מצידי שיהיה להם באס של 800 מגה הרץ, המעבדים שלהם עדיין גרועים.

פורסם

להאמר יהיה באס של 800.

הכינוי שלך הוא על שם הסרט שאני לא ישן בגללו כבר שבועיים כי אני מדמיין שהילדה/שד מסתובב אצלי בבית?

פורסם

אני לא חושב שיש מקום להודעות מסוג זה כאן בפורום; או שאתה מנמק את הטיעונים שלך או שתוותר על "פרסום" הסרק הזה. על איזה בעיות בדיוק אתה מדבר, באותה מידה שאתה טוען לבעיות אפשר לטעון על בעיות בכל רכיב חומרה למחשבים או כל מוצר שיש אצלינו בבתים. אז בבקשה, להבא.

פורסם
  • מחבר

אני מתבייש שאתה בפורום בנאדם מילא תגיד דבר כזה על מעבד של אינטל עוד נבין אבל AMD בושה באמת בושה שאתה פותח ת'פה...

למישהו יש מושג מתי AMD מתכננים להוציא את הXP3000+ עם הבאס 333 ?

פורסם

ה 2700+ כבר יהיה עם באס של 166 נידמה לי.

ה 3000+ בטח יהיה כבר ברטון עם SOI

*drool*

פורסם

להאמר יהיה באס של 800.

הכינוי שלך הוא על שם הסרט שאני לא ישן בגללו כבר שבועיים כי אני מדמיין שהילדה/שד מסתובב אצלי בבית?

במקרה כן.

והXP 1800 לא סיפק את הסחורה.

אחרי שלושה חודשים חזרתי לאינטל.

איטיות (גם בלינוקס, למי שיאשים את מיקרוסופט) חוסר יציבות (כל כמה ימים הוא החליט לא להדלק) ביצועים גרועים במולטימדיה (GTA3 קרטע, עכשיו עם הפנטיום 4 הכל רץ חלק, הכל במחשב אותו הדבר חוץ מהמעבד והלוח אם (את הזיכרון השארתי DDR)

טמפרטורה גבוהה שאילצה אותי לקנות מאורר יותר חזק (ויותר רועש) וריח חריף של סיליקון שרוף.

הדבר הטוב היחיד שיש בAMD שזה חוסך חשמל, במקום להשתמש בכיריים החשמליות פשוט אפשר לטגן עליו.

פורסם

והXP 1800 לא סיפק את הסחורה.

אחרי שלושה חודשים חזרתי לאינטל.

איטיות (גם בלינוקס, למי שיאשים את מיקרוסופט) חוסר יציבות (כל כמה ימים הוא החליט לא להדלק) ביצועים גרועים במולטימדיה (GTA3 קרטע, עכשיו עם הפנטיום 4 הכל רץ חלק, הכל במחשב אותו הדבר חוץ מהמעבד והלוח אם (את הזיכרון השארתי DDR)

טמפרטורה גבוהה שאילצה אותי לקנות מאורר יותר חזק (ויותר רועש) וריח חריף של סיליקון שרוף.

הדבר הטוב היחיד שיש בAMD שזה חוסך חשמל, במקום להשתמש בכיריים החשמליות פשוט אפשר לטגן עליו.

אתה טועה ומטעה.

אם היו לך בעיות הם כנראה היו רק באשמתך.

עם התקנה נכונה של מאוורר על המעבד, הוא אף פעם לא היה נשרף (הרחת סיליקון שרוף הא?).

אל תטעה אנשים על בסיס הבעיות שלך.

אני מאושר עם מעבדי אתלון כבר כמעט שנתיים, ובשנתיים כמעט ולא היו בעיות בכלל. ויש עוד אלפי אנשים כמוני.

לא יפה לטפטף ככה סתם על AMD... לא יפה...

פורסם

להאמר יהיה באס של 800.

איך בדיוק יהיה לו 800 ? זה יהיה 400X2 ?

פורסם

ברור שזאת אשמתי...

הרי אני גם הרכבתי את המעבד...

וזה לא רק בעיות שלי, יש חנויות שכבר מסרבות לטפל במעבדי AMD מרוב בעיות (אני יכול לתת לך דוגמאות או תגיד שזה גם אשמת הטכנאים שם?)

אגב, מעניין שעם אותם חלקים בדיוק (חוץ מהלוח אם והמעבד) אין שום בעיות.

אותו כרטיס מסך, אותו זכרון, אותו מודם, אותו DVD וצורב, אותו מסך, אותה מדפסת, אפילו אותו ספק ואותו מארז.

פורסם

וזה לא רק בעיות שלי, יש חנויות שכבר מסרבות לטפל במעבדי AMD מרוב בעיות (אני יכול לתת לך דוגמאות או תגיד שזה גם אשמת הטכנאים שם?)

כן.

בטח חנויות קבר שהטכנאים שם בקושי יודעים לחבר היטסינק למעבד כמו שצריך.

פורסם

להאמר יהיה באס של 800.

איך בדיוק יהיה לו 800 ? זה יהיה 400X2 ?

200X4

פורסם

סיימתי...

ברור, הרבה לא יודעים להרכיב זה ולהרכיב זה.

בגלל זה יש להם תואר והם עובדים בתור טכנאים.

פורסם

סיימתי...

ברור, הרבה לא יודעים להרכיב זה ולהרכיב זה.

בגלל זה יש להם תואר והם עובדים בתור טכנאים.

אתה יודע מה אני עושה על התואר שלהם? :puke:

מה הקשר? 95% מה"טכנאים" בארץ שעובדים בחנויות קבר למיניהם לא מבינים מהחיים שלהם ובטח שלא בחומרה ומחשבים.

אני מסוגל לעבוד בכל חנות מחשבים אפילו בלי תואר ולסיים ביצפר ולדעת פי עשר וחצי יותר טוב מהטכנאים של חנויות הקבר האהובות עלייך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים