עבור לתוכן

זהירות! - מעבדים מזויפים למכירה בארץ.

Featured Replies

פורסם

ציטוט של תגובה בYNET פשוט גדול...:

"1.  קניתי מחשב כזה והביצועים שלו היו יותר מהירים...  

הפעלתי בו זמנית 3 חלונות של Internet Explorer בלי בעיה!!!!!

לפי דעתי זה מומלץ והמחיר ממש זול@! "

• תגובות 70
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע אני חייב לציין ששיחקתם אותה בגדול עם פרסום החשיפה הזאת , כן ירבו :yelclap:

אגב, מישהו מהאתר יופיע ב"מבט לכסף" או שזאת תהיה רק ידיעה?

פורסם
פורסם

ידעתי!

לחבר של חבר של אחי עשו את זה!!

בזמן הבוט ראו P4 3.6GHZ ובתוכנה של CPUZ שאמרתי לו להוריד הוא הראה מעבד סלרון 1.7GHZ!!!

תיזהוא מכל המיפרטים הזולים!

פורסם

טוב, אז למי שלא יודע, היום בתוכנית מבט כסף בערוץ 1 דיברו על החשיפה שלנו ואף נכחנו בתוכנית על מנת להסביר קצת יותר על הרמאות הזו. אנו שמחים על החשיפה שהנושא קיבל שכן ככל שהנושא יגיע ליותר אוזניים ואנשים כך ייקטן הסיכוי שיעבדו עליהם בעת רכישת מחשב חדש.

כמו-כן, מספר אתרי מכירות כבר הורידו את מוצרי הספק מן האתרים שלהם והפסיקו את המכירות הפעילות. אם אתם מוצאים מכירות דומות באתרים אחרים אתם מוזמנים לשלוח לנו את הלינקים לכתובת הדוא"ל news@hwzone.co.il ואנו נדאג לטפל בכך באמצעות הגורם המתאים.

תודה,

איתי.

פורסם

מצחיק אותי ה"חשיפה" הזאת... אני כבר זמן מה רואה בשוק מעבדים מפוברקים לא בצורה כל כך קיצונית אבל ראיתי אצל חברים שלי בזמנו

מעבדים שהיו במקור 1.8 פנטיום 4 והוסבו ל2.4 או יותר כולל חריטה מחדש על המעבד ושינוי הBOOT שיראה 2.4....

מה ההתלהבות זה לא חדש ומי שקונה מכל מיני מקומות לא אמינים במחירים מצחיקים שלא יצפה למקור... מה שעוד יותר גרוע שחבר שלי לא קנה בזמנו אפילו את ה2.4 במחיר זול אלא מלא. :-\

פורסם

כל הכבוד blue core וכל הכבוד לhwzone , מקושרים היטב. :) , אהבתי את הכתבה עמרי.

פשוט נוכלים זה מה שאני יכול להגיד.

פורסם

מצחיק אותי ה"חשיפה" הזאת... אני כבר זמן מה רואה בשוק מעבדים מפוברקים לא בצורה כל כך קיצונית אבל ראיתי אצל חברים שלי בזמנו

מעבדים שהיו במקור 1.8 פנטיום 4 והוסבו ל2.4 או יותר כולל חריטה מחדש על המעבד ושינוי הBOOT שיראה 2.4....

מה ההתלהבות זה לא חדש ומי שקונה מכל מיני מקומות לא אמינים במחירים מצחיקים שלא יצפה למקור... מה שעוד יותר גרוע שחבר שלי לא קנה בזמנו אפילו את ה2.4 במחיר זול אלא מלא.  :-\

אתה מוזמן להמשיך לצחוק. אני בטוח שאותם אנשים שעבדו עליהם בעיניים בעקבות מקרה זה או כל מקרה אחר לא צוחקים כלל וכלל, בייחוד אחרי שהם מגלים שהספק שמכר להם את המחשב נעלם כלא היה.

להזכירך, אלו שמבינים במחשבים וחומרה מהווים מיעוט והצרכן הממוצע לא מבין מה הוא קונה ולמען האמת לא אמור להבין כמוך וכמוני. הצרכן הממוצע סומך על המוכר ברוב המקרים. הרי אתה לא מצפה שכל אחד יהפוך למומחה בנושא מסויים רק כדי לרכוש מוצר מסויים ולשכוח ממנו עד הקניה הבאה.

המטרה בחשיפה מקרה זה הייתה לעורר את מודעות הציבור לכך שיש מקרים נוספים פרט למקרה זה. זו השורה התחתונה וזה מה שחשוב.

אם נלך לפי קו המחשבה שלך אז מה הטעם בכלל בעיתונות? בשביל מה ידיעות חשפו את המחדלים בבנק ישראל? או כל מחדל אחר? - כדי לעורר את המודעות של הציבור ולהעיר את אלו שצריכים למנוע ממצבים כאלו לקרות.

פורסם

אם משנים את השם של המעבד, מה הבעיה לשנות גם את השם KING JET?

גם ככה יש אנשים שלא מבינים בזה והם לא יתעמקו בנ"ל.

צריך להיזהר מרמאות כזו גם כן.

פורסם

היה ויש מלא רמאים תמיד אבל טוב לדעת :yelclap:

פורסם

אתה מוזמן להמשיך לצחוק. אני בטוח שאותם אנשים שעבדו עליהם בעיניים בעקבות מקרה זה או כל מקרה אחר לא צוחקים כלל וכלל, בייחוד אחרי שהם מגלים שהספק שמכר להם את המחשב נעלם כלא היה.

להזכירך, אלו שמבינים במחשבים וחומרה מהווים מיעוט והצרכן הממוצע לא מבין מה הוא קונה ולמען האמת לא אמור להבין כמוך וכמוני. הצרכן הממוצע סומך על המוכר ברוב המקרים. הרי אתה לא מצפה שכל אחד יהפוך למומחה בנושא מסויים רק כדי לרכוש מוצר מסויים ולשכוח ממנו עד הקניה הבאה.

המטרה בחשיפה מקרה זה הייתה לעורר את מודעות הציבור לכך שיש מקרים נוספים פרט למקרה זה. זו השורה התחתונה וזה מה שחשוב.

אם נלך לפי קו המחשבה שלך אז מה הטעם בכלל בעיתונות? בשביל מה ידיעות חשפו את המחדלים בבנק ישראל? או כל מחדל אחר? - כדי לעורר את המודעות של הציבור ולהעיר את אלו שצריכים למנוע ממצבים כאלו לקרות.

הכוונה הייתה שהרמאות הזאת לא התחילה מאתמול וזה לא התעלול הראשון שכל מיני חנויות עושות כדי לנפח את הכיס, ולכן צחקתי על זה שזה חשיפה עד היום פשוט לא פירסמו שום דבר על זה, כל עוד לא פירסמו את שם החנות כדי שאנשים יוכלו להתרחק מה היעילות של זה הרי אפילו להסתכל על המעבד לא עוזר לך לזהות.

שלא תבין לא נכון אני מאוד כועס על רמאויות מהסוג הזה שעובדים על אנשים תמימים (לא חשוב שיש עוד עשרות תחומים שרמאים עובדים על אנשים יום יום)

ואני בהחלט חושב שהאנשים האלה צריכים לקבל פיצוי הולם או לפחות את המוצר שאותו הם קנו.

פורסם

כל הכבוד וישר כוח! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

HWzone <===== יש כבוד . בכל פינה אני רואה "הכתבה נלקחה מ-HWZONE " :lol::yelclap:

פורסם

הכוונה הייתה שהרמאות הזאת לא התחילה מאתמול וזה לא התעלול הראשון שכל מיני חנויות עושות כדי לנפח את הכיס, ולכן צחקתי על זה שזה חשיפה עד היום פשוט לא פירסמו שום דבר על זה, כל עוד לא פירסמו את שם החנות כדי שאנשים יוכלו להתרחק מה היעילות של זה הרי אפילו להסתכל על המעבד לא עוזר לך לזהות.

שלא תבין לא נכון אני מאוד כועס על רמאויות מהסוג הזה שעובדים על אנשים תמימים (לא חשוב שיש עוד עשרות תחומים שרמאים עובדים על אנשים יום יום)

ואני בהחלט חושב שהאנשים האלה צריכים לקבל פיצוי הולם או לפחות את המוצר שאותו הם קנו.

שמע, יש רמאות ויש אי-אמינות.

יש חנויות שיביאו לך מחשב עם 3d-force ויגידו לך שזה כרטיס מסך חדיש ומעולה. אבל לפחות המחשב יהיה זול, פחות או יותר, וגם הם מביאים מה שהם אומרים. זה מגעיל, אבל אי אפשר להשוות בין זה לבין הונאה מוחלטת כגון לטעון למכירה של רכיב בשווי מסויים ואספקת מוצר ששויו 15% ממנו, שלא נדבר על הבדל של שמים וארץ בתמורה של המוצר לאדם ולכספו.

פורסם

hwzone והמשתמש בלו קור אני ממש מצדיע לכם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים