עבור לתוכן

Istation i2 נחת בסלון ביתנו...

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת נקנה המכשיר הנ"ל השבוע בארץ, בבאג מחשבים(לצערי החנות היחידה שמוכרת את זה כרגע). לאחר ההתלהבות הראשונית והצינון אנסה

להביא לכם כאן תמצית סיקור של המכשיר הנהדר הזה.

יתרונות:

1) תמיכה בקודקים- הדבר הזה תומך בכמעט כל דבר אפשרי,divx xvid mpeg1 וכו'...וגם asf ו wmv ניתנים לניגון דרך המרה במחשב. כל

מה שזרקתי לתוכו שהיה לי במחשב, החל מסדרות ותכניות מוקלטות ועד לסרטי divx ישנים וחדשים כאחד, קליפים- הכל נוגן בצורה חלקה וללא בעיות.

2) איכות הוידאו והמסך- מהטובים שראיתי, מסך בהיר, חד ונהדר. הוידאו עצמו מתנגן ללא שום בעיות, בלי קפיצות ולאגים למיניהם. אומנם הרזולוציה די נמוכה,

אך זה סטנדרטי לתעשייה ולמסך 3.5 אינץ'.

3) מסך מגע- גולת הכותרת של המכשיר, מתגלה כפטנט נהדר. המכשיר עצמו נשלט ע"י שלט חוטי(נקנה בנפרד ויעיל באמת רק במצב אודיו), מקשים על המכשיר,

שלט רחוק ועט מגע. כשהשיטה האחרונה היא היותר נוחה ומהירה מכולם. מעולם לא היה כל כך קל להשתמש בנגן.

4) אודיו- תמיכה בדולבי, 5.1 ויציאה אופטית אכן בשורות משמחות. כמו כן שופר כל תחום האודיו מהנגן הקודם של החברה, pmp 1000 , וכעת עם הפרדה

של 95db , שלל אפקטים כמו wow srs ו focus הוא מיישר קו עם נגני אודיו כמו x5l ו h340.

5) usbotg- פונקציה מאוד שימושית ועובדת לכל בעלי המצלמות הדיגיטליות שבינינו.

אלה היתרונות העיקריים כרגע מהסיקור הראשוני, בכל מקרה לא ציינתי את שלל האפשרויות הרחב שיש לנגן וזאת אני משאיר לכם לגלות לבד...

חסרונות עיקריים

1) הכתוביות- ישנה אופציה לכתוביות אבל לא בשפה העברית. מאימייל ששלחתי לחברה נמסרה התגובה כי עקב מגבלות התכנון הראשוני של המכשיר

לא היה אופציה לתמיכה בעברית ולכן גם לא הייתי בונה על פירמוור שיתקן את זה.

2) אנשים מסוימים מחו"ל בעלי המכשיר התלוננו על רעשים מסוימים בניגון השירים, במיוחד בקטעים השקטים ובסוף והתחלה של השיר. אני אישית לא נתקלתי

ברעשים יותר מדי ואלה שכן נבעו מאיכות השיר עצמו כפי שבדקתי אחרי זה במחשב. בכל מקרה לטענת אותם המשתמשים הרעשים בלתי שמיעים כמעט עד אמצע

עוצמת ווליום ככה שאין יותר מדי סיבה לדאגה. בכל מקרה זה הופנה לחברה ומצפים שזה ייפתר עם העדכון הקרוב.

אני רוצה להגיד שאני לא מצטער לרגע על הרכישה. הנגן מאוד קומפקטי, מאוד עשיר באפשרויות, מנגן וידאו בצורה מעולה וזמן סוללה מכובד מאוד.

הייתי אומר שהוא אחד המובילים כרגע, במיוחד עם cowon a2.

פורסם

תתחדש !!!!!!

איך הוא עולה על הA2 ?

פורסם
  • מחבר

סך הכל שני המכשירים די דומים עם יתרון קל לa2 בעקבות המסך הגדול, רזולוציה משופרת ותמיכה בהקלטה מטלוויזיה. לגבי זה לא רלוונטי

כי אני לא נמצא בבית רוב הזמן ולא רואה טלוויזיה.

מה שכן, לi2 יש מסך מגע, שכפי שאמרתי מאוד מאוד נוח וכמובן זה מכשיר דור שני(אחרי הpmp1000) ככה שזה ניסיון בשוק ושיפור טעויות לעומת cowon

שזה נגן וידאו הראשון שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים