עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט

Featured Replies

פורסם

יש ABIT KN ULTRA או ABIT AN8 ULTRA שנייהם טובים מאוד אבל הם בלי סלי יש גם גריסה של סלי X16 ...

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה הבעיה אחי כי אני לא יודע אם בעתיד אני ישתמש ב-sli או לא בגלל זה אני רוצה להיות מוכן למקרה כזה....

פורסם
  • מחבר

חברה תגיבו....ותגידו שווה לי לעלות למעבד 3700 ולרדת במשהו אחר....

פורסם

חברה תגיבו....ותגידו שווה לי לעלות למעבד 3700 ולרדת במשהו אחר....

אם זה לרדת אז :nono:

פורסם

המעבד מאד טוב ומצויין מאד ל oc , אם אתה שואל במה לרדת אז זה יהיה בלוח האם .

פורסם

אל תעלה במעבד על חשבון פריט אחר

לפי השוואות עם לוחות אם אחרים הוא עקף את כולם אפילו את גירסת ה-sli של dfi lanparty ניראה לי הוא היה הכי טוב שם או השני....בכל אתר עם ביקורת או השוואה

המלצה שלי- תיקח DFI LANPARTY. הוא תותח לטווח ומשתלם +.

חוצמזה, אתה יכול אח"כ לעשות לו מוד ולהפוך אותו ל- SLI

פורסם

עצוב לא שווה SLI כם אני חשבתי

עדיף מתי שהוא יצתרח שירנה חדש יעלה לו עוד 100 שקל

תאמין לי זה לא משנה הרבה

פורסם

אל תעלה במעבד על חשבון פריט אחר

המלצה שלי- תיקח DFI LANPARTY. הוא תותח לטווח ומשתלם +.

חוצמזה, אתה יכול אח"כ לעשות לו מוד ולהפוך אותו ל- SLI

איאפשר לעשות לו את המוד הזה

פורסם

איאפשר לעשות לו את המוד הזה

אפשר ועוד איך- ידיד שלי רכש לאנפארטי לפני ארבעה ימים בערך והמוד הזה אפילו הופיע בחוברת הדרכה שהגיעה איתו

עצוב לא שווה SLI כם אני חשבתי

עדיף מתי שהוא יצתרח שירנה חדש יעלה לו עוד 100 שקל

תאמין לי זה לא משנה הרבה

הוא באמת לא צריך ממש SLI, אבל כשאני ממליץ על הלאנפארטי אני ממליץ עליו בצורה כללית כלוח טוב ומשתלם מאוד

פורסם

אפשר ועוד איך- ידיד שלי רכש לאנפארטי לפני ארבעה ימים בערך והמוד הזה אפילו הופיע בחוברת הדרכה שהגיעה איתו

הוא באמת לא צריך ממש SLI, אבל כשאני ממליץ על הלאנפארטי אני ממליץ עליו בצורה כללית כלוח טוב ומשתלם מאוד

אתה מוזמן לפתוח דיון על זה בפורום מעבדים-לוחות אם כי אין שם כבר יגידו לך :xyxthumbs:

פורסם

חבל לאנפארטי באמת לוח טוב יחסית למיחר שלו ובכלל

פורסם
  • מחבר

וואי מה כבר עשיתם מהלוח הזה נכון הוא טוב אבל לא להגזים....ה-asus יותר טוב וזה נבדק עזבו....ושאלתי שאלה ורק שתי ילדים ענו....ולאחד מהם שענה אם אני יורד בלוח אם גם לאחד שעולה 500 שקל אני צריך לרדת בעוד משהו

פורסם

וואי מה כבר עשיתם מהלוח הזה נכון הוא טוב אבל לא להגזים....ה-asus יותר טוב וזה נבדק עזבו....ושאלתי שאלה ורק שתי ילדים ענו....ולאחד מהם שענה אם אני יורד בלוח אם גם לאחד שעולה 500 שקל אני צריך לרדת בעוד משהו

הלוח הזה טוב קנה אותו אם אתה לא רוצה לעשות OC מטורף :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למה להספים....תקרא דפים קודמים....אני חושב שאני יצתרך sli ולא ניראה לי שאני יעשה oc

פורסם

למה להספים....תקרא דפים קודמים....אני חושב שאני יצתרך sli ולא ניראה לי שאני יעשה oc

אני רק מסכם ואתה זה שעושה פה דבל פוסטים :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים