עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט

Featured Replies

פורסם

חברה מה דעתכם על המפרט הזה:

Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card

Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply

Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard

GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory

sunbeam transformer

AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX

ויש לי שאלה בקשר ללוח אם איך זה שהעלו את המחיר של ה-asus dealuxe ושקונים אותו הרבה יותר חשבתי שיש בו באגים....

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט סבבה ,אבל למה לך SLI?

פורסם
  • מחבר

שמע אחי בעתיד אני לא יודע מה אני יעשה אולי אני יצתרך את ה-sli אולי לא אבל עדיף כדי להיות בטוח....

פורסם

שמע אחי בעתיד אני לא יודע מה אני יעשה אולי אני יצתרך את ה-sli אולי לא אבל עדיף כדי להיות בטוח....

:screwy: דווקא לא :P אם אתה לא תשתמש בSLI אז זה באמת סתם בזבוז. ולדעתי גם אין סיבה להשתמש בSLI. אז קיצר אל תיקח את זה...

פורסם
  • מחבר

אז מה אני ייקח וחוץ מזה אני ל לוקח אותו רק בגלל ה-sli אלה בגלל ביקורות וועוד כמה דברים....

פורסם
  • מחבר

חברה למה אף אחד לא עוזר....

פורסם

תתאזר בסבלנות ואל תעבור על חוקי הפורום ! להבא השתמש בכפתור העריכה.

ואני לא מבין מה השאלה שלך.

פורסם

אז מה אני ייקח וחוץ מזה אני ל לוקח אותו רק בגלל ה-sli אלה בגלל ביקורות וועוד כמה דברים....

תחליף רק את הלוח.
פורסם
  • מחבר

לאיזה????

פורסם

ABIT KN8 ULTRA

DFI INFINITY

או כל לוח אחר עם ציפסט NF4 ULTRA.

פורסם
  • מחבר

dfi אין סיכוי כולם חושבים שהם כאלה תותחים אבל ה לא משהו לפי ביקורות ולפי אלה שיש להם ו-abit....לא מצאתי אחד טוב....מה לא בסדר ב-asus

פורסם

הלוח אמור להיות בסדר גמור, פשוט קצת יקר.

פורסם
  • מחבר

לפי השוואות עם לוחות אם אחרים הוא עקף את כולם אפילו את גירסת ה-sli של dfi lanparty ניראה לי הוא היה הכי טוב שם או השני....בכל אתר עם ביקורת או השוואה

פורסם

אני לא הייתי ממליץ ללכת על הלוח הזה במקרה של AMD הם לא מתאימים כול כך תיקח ABIT או DFI או GIGABIT

פורסם
  • מחבר

את gigabyte אין סיכוי וכנ"ל ל-dfi הלוחות שלהם לא משהו מילא abit אבל לא מצאתי משהו אולי תמליצו לי אתם על abit טוב ותגיד למה כולם נגד asus ????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים