עבור לתוכן

שאלה בקשר להחלפת מארז

Featured Replies

פורסם

בעצם 2 שאלות :

1. יש לי מחשב בן 3 בערך. הוא עובד נפלא חוץ מהמארז המעצבן שמאד מציק לי

אני מעוניין להחליף אותו במארז חדש. האם כל מארז יתאים לרכיבים היחסית ישנים שלי (לוח אם EPOX 4PEAD 845e)?

ובנוסף הייתי רוצה שמהארז יהיה מרווח מספיק,שקט, בעל ספק אמין (כרגע אני מחליף ספק בממוצע כל 3 חודשים) והכי חשוב שיתאים לשדרוג עתידי של המחשב.

התקציב רצוי שלא יעלה על 500-600 ש"ח . למי שיש המלצות אני כולי אוזן..

2. יש לי ניסיון עם פירוק והרכבה של כל הרכיבים במחשב למעט הלוח אם והמארז. האם ניתן לבצע את ההרכבה של המחשב למארז החדש לבד בלי להסתבך יותר מדי?

תודה לעונים!

פורסם

הפירוק הוא לא בעייתי

פשוט להבריג החוצה את כל הברגים שמחזיקים את הלוח למארז (נדמה לי שיש 10 כאלה בלוחות ATX)

לשים את הספייסרים במארז החדש, לשים את ה I/O Shield מהמארז הישן ועליהם את הלוח אם ולהבריג

פורסם

לדעתי אין טעם שתשקיע יותר מ - 400 שקל קבל http://noacomp.co.il/product.asp?productid=3700

מארז מעולה לכל הדעות ,גם לשדרוג עתידי ! וכיום במחיר נמוך מאוד לדעתי יחסית לרמה !

לגבי שאלתך אם תצליח להרכיב לבדך ,רק אתה מכיר את עצמך ואת היכולות שלך ,לא מדובר בדבר קשה מאוד ,אך בכל זאת צריך לדעת אך ,ניתן גם בעזרת חוברת הוראות . (אולי פשוט תעזר בחבר שעשה זאת בעבר ותחסוך לך אי נעימות)

בהצלחה :hi:

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה על העזרה.

בקשר למארז של ARCTIC COOLING , הספק שמגיע איתו הוא ספק איכותי או אחד מהספקים הסינים?

ועוד שאלה - בטוח שהמארז יתאים ללוח אם שיש לי כרגע?

ול-zoman - תודה על ההמלצה אבל העיצוב של המארז ההוא די מזעזע לטעמי.

פורסם

ה AC מגיע עם ספק Seasonic שנחשב מאוד איכותי

וכן הוא אמור להתאים לכל לוח ATX

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה רבה!!!

אני כנראה אלך על הARCTIC COOLING.

פורסם
  • מחבר

או קיי חבר'ה בררתי ואי אפשר להשיג את המארז הנ"ל בשום מקום בהתרעה מיידית

ואני די זקוק למארז דחוף כי הנוכחי שלי לא מתפקד

יש לכם המלצות אחרות לפי הדרישות המקוריות שלי? רצוי מבין החברות הנפוצות כמו ANTEC, CompuCase , Cooler Master או חברה אחרת?

כל המלצה תתקבל בברכה !

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה!

המארז שציינת באמת נראה שמתאים לי.. גם קראתי עליו ביקורות טובות

מה בדבר המארז הבא -

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1625

הוא קצת יקר יותר אך יותר אהבתי את העיצוב החיצוני והפנימי שלו.

האם הוא מצדיק את ההפרש במחיר? (במחשבה על שדרוג עתידי של המחשב שלי)

פורסם

כן נראה קצת יותר יפה ,אך אני לא מצאתי המלצות לגביו ,על מה שאני המלצתי יש המלצות לרוב ,אפילו חבר שלי קנה מארז כזה לפי המלצתי ,ומאוד מרוצה ממנו ,הוא נראה פשוט ,אך עושה את העבודה כמו שצריך ,אני בכל זאת ממליץ לך ללכת עליו ,אלה אם תמצא המלצות טובות לגבי המארז שלך - COOLER MASTER Centurion 5 380W ?

קבל כתבה שמצאתי לגבי שלך - http://www.overclockersclub.com/reviews/coolermaster_centruion_531_chassis.php

פורסם

ה CoolerMaster Centurion 5 מארז מאוד איכותי וטוב

אבל אלוהים יודע מה זה הספק הזה ומאיפה הוא הגיע

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף את ה-AC T2 מנעה.. פתאום הגיע אליהם מלאי חדש של כל ה-AC למיניהם (אחרי שהם אמרו לי שהם בכלל לא עובדים איתם)

בכל מקרה המארז עושה רושם בינתיים של מארז מצויין.

תודה לכל העוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים