עבור לתוכן

האם יש הבדל גדול בין מערכת סטריאו לבין סט רמקולים 2.1?

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדל גדול בין חיבור מערכת סטריאו למחשב לבין סט של רמקולים 2.1 (2 רמקולים וסאבוופר)?

מה יותר כדאי? האם שווה להשקיע בסט רמקולים למחשב או במערכת סטריאו?

תודה.

פורסם

מי נגד מי ? , השאלה כללית מידיי

אפשר עקרונית לקנות רמקולים 2.1 למחשב ב-400 ש"ח , שיהיו יותר טובים ממערכת סטריאו של AIWA ב-1500 ש"ח

פורסם

הכל כאן יחסי.......צריך השוואה.......אי אפשר להגיד סתם ככה.......זה תלוי מה התקציב שלך........בדרך כלל סט רמקולים כולל סאבווםר טוב שאין בסטריאו שזו תועלת דיי טובה

פורסם
  • מחבר

גם שמתי לב שרמקולים של מערכת סטריאו כשהם קרובים למסך (CRT לא יודע איך זה בLCD) אז המסך מתעוות וזה מעצבן

אבל כל מקרה, מערכת 2.1 כולל סאבוופר תהיה מספיקה למוסיקה? כי החדר שלי לא כל כך גדול והשאלה היא אם תהיה להם עוצמה שווה או עולה על מערכת סטריאו סטנדרטית של בית? וגם אם אני ירצה אני יוכל לחבר לסט עוד רמקולים בעתיד? תודה.

פורסם

אם אתה עומד בפני קניה, אתה צריך לחשוב קודם מה השימוש שלך,

אין סיבה שתשקיע כסף על מיני סטריאו אם אתה לא הולך להשתמש בקורא דיסקים, קלטות ורדיו, כי על זה הולך רוב הכסף במערכות האלה.

אם זה אך ורק יפעל דרך המחשב, כמובן שסט רמקולים עדיף (בעיקר בגלל המחיר, אבל גם בקשר לאיכות סט בהרבה מקרים עדיף).

סט סטנדרטי למחשב בדרך כלל, לא תמיד, יתן עוצמת סאונד נמוכה במעט ממערכת מיני סטריאו, אבל אם תקנה בחוכמה תקבל איכות סאונד טובה יותר (אלטק לנסינג וחברות מומלצות דומות, לא דגמים זולים וזוועתיים של לוג'יטק).

לסט 2.1 של מחשב אתה לא יכול לחבר עוד רמקולים בעתיד, אבל אם הכרטיס קול שלך תומך בזה, תוכל לחבר עוד מערכת רמקולים או עוד מיני סטריאו יחד, ביציאה שונה על הכרטיס.

הכי חשוב, אל תתפשר על 4.1\5.1\7.1 זולים, ברוב המקרים אתה תקבל רמקולים באיכות מביישת, ואם כבר אתה מחליט לגדול לסטים כאלה, תשקיע בהתאם.

מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מידי (:

פורסם

במידה ואתה קונה רק לשמיעת מוסיקה, מערכת מיני סטריאו טובה תהיה עדיפה בהרבה. מכוון שהרמקולים של מערכות 2.1 מוגבלות מלמטה בתדר של בסביבות 150 הרץ והסבוופר (למרות שמו) אחראי על כל הבס המיוצר, נוצרת אי-אחידות מסויימת בתחומי תדר נמוכים ובינוניים. אם השימושים שלך יכללו גם סרטים ומשחקים, עדיף לקנות 2.1. כמובן, שגם מבחינה כספית עדיף לקנות רמקולים 2.1 כאשר הכי פשוטים (ועדיין עם איכות סבירה) יעלו לך בסביבות 250 שקל. מערכת סטריאו סבירה תעלה (גם היום) לפחות 1000 שקל. העצה הכי טובה שנתנו לי כאשר קניתי רמקולים היא ללכת ולשמוע אותם בחנות (אחר כך אפשר לקנות גם באינטרנט).

פורסם

לך על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים