פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים שלום רב לכל הותיקים פה !ברצוני לקנות כרטיס מסך PCI-E ולחבר אותו ל-AGPX8 (כי אין לי כוונה להחליף לוח+מעבד בשביל כ.מסך)אז ככה איזה כרטיסי מסך יש בארץ עם אופצייה כזו ? ( אם בכלל )ועל איזה כרטיס אתם ממליצים ?אשמח תשובה מפורטת בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור לי בנושא זה !!!
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אין כרטיס שהוא PCI-E ו AGP , יש אבל לוח שיש לו שתיי חיבורים AGP ו PCI-E,איזה מעבד יש לך?..... יש לוח אחד כזה ל AMD S-939 ..
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים (אני נחשב לוותיק? ;D...... כנראה שלא....)כמו ש XTPE אמר אתה חייב להחליף לוח....או שתקנה כרטיס AGP...אם אני לא טועה יש דבר כזה שמאפשר את זה (קפץ לי מהראש ???).
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר פשוט שמעתי על כל מיני מתאמים שהופכים pci-e ל agp x8 או כרטיס מסך שיש לו חיבור משני הצדדים אחד ל pci-e ואחד agp x8 מישהו יכול לעדכן אותי אם זה נכון?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים פשוט שמעתי על כל מיני מתאמים שהופכים pci-e ל agp x8 או כרטיס מסך שיש לו חיבור משני הצדדים אחד ל pci-e ואחד agp x8 מישהו יכול לעדכן אותי אם זה נכון?http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1116319055,7537,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.