עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית.

מעבד 2400+ AMD

לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 )

זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ.

נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק.

בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך.

בתהחלה חשבתי ללכת על:

SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP

שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של NVIDIA.

עכשיו לבעיה,

אני יודע שה GT חזק בהרבה מהספיר אבל אין לי שום כוונה להוציא על הכרטיס יותר מ 800 ש"ח.

אני לא יודע בדיוק מה יותר טוב בין ה 6600 ל 9600XT אז בזה אני צריך תדעה שלכם ואם אפשר המלצות לכרטיסים ספציפים + מחיר ואיפה לקנות זה יעזור מאוד.

עוד משהו שלא הייתי סגור עליו... ראיתי שאנשים ממליצים ללכת עם 128MB זכרון אם הכרטיס יותר חזק, אבל השאלה היא אם היום משחקים דורשים מומלץ 128MB זכרון אז עוד שנה בערך הם לא יבקשו 256MB?

ודבר אחרון... הסיבה שאני לא רוצה לבזבז שקל יותר מ 800 על הכרטיס זה בגלל שאני מתגייס עוד שבועיים וגם ככה שאני לא אהיה בבית בשביל להשתמש בו יותר מידי ככה שניראה לי טיפשי לבזבז על זה יותר מידי כסף ::)

פורסם

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית.

מעבד 2400+ AMD

לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 )

זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ.

נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק.

בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך.

בתהחלה חשבתי ללכת על:

SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP

שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של NVIDIA.

עכשיו לבעיה,

אני יודע שה GT חזק בהרבה מהספיר אבל אין לי שום כוונה להוציא על הכרטיס יותר מ 800 ש"ח.

אני לא יודע בדיוק מה יותר טוב בין ה 6600 ל 9600XT אז בזה אני צריך תדעה שלכם ואם אפשר המלצות לכרטיסים ספציפים + מחיר ואיפה לקנות זה יעזור מאוד.

עוד משהו שלא הייתי סגור עליו... ראיתי שאנשים ממליצים ללכת עם 128MB זכרון אם הכרטיס יותר חזק, אבל השאלה היא אם היום משחקים דורשים מומלץ 128MB זכרון אז עוד שנה בערך הם לא יבקשו 256MB?

ודבר אחרון... הסיבה שאני לא רוצה לבזבז שקל יותר מ 800 על הכרטיס זה בגלל שאני מתגייס עוד שבועיים וגם ככה שאני לא אהיה בבית בשביל להשתמש בו יותר מידי ככה שניראה לי טיפשי לבזבז על זה יותר מידי כסף ::)

ה- 6600 יותר חזק מה- 9600XT ה- 6600GT חזק משמעותית ממנו.

ממליצים ללכת על 128MB בגלל שכשאר המשחקים ישתמשו ביותר מזה, הכרטיס שלך בכל מקרה כבר יהיה חלש מאוד ולא יהיה מסוגל להפעיל אותם חומרתית.

תבדוק את אופציית היד שניה.

פורסם

6600 גם בצורה מסויימת אפילו לא ינוצל כי יהיה לו צוואר בקבוק קטן בגלל המערכת הכוללת, אם אתה יכול לשים את הידיים שלך על ge force 4 Ti 4600 זה אחלה.

פורסם
  • מחבר

GF4 יהיה בזבוז כסף, 600-800 שקל לכרטיס מסך זה מחיר טוב בעיניי ככה שכדאי לנצל את זה.

מישהו יכול לתת דגמים טובים של 6600 ובאיזה מחירים יש אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים