עבור לתוכן

בקשה ממי שיודע למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב W98 לעומת dxdiag]XP]?

Featured Replies

פורסם

בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה ניתן לעשות כי פשוט נמאס לי לעבור כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה כי ההבדלים במשחקים פשוט עצומים וזה פשוט לא כיף לשחק בXP נקודה. ויש היום המון משחקים ש98se פשוט לא עומדת כבר בדרישות שלהם למרות שהיא מערכת אופטימלית לתצוגה שלא נדבר על XP שמכיל המון משאבי מערכת וקבצים ולוקח המון זיכרון וזה לא משנה כמה זיכרון יהיה לכם כי לי יש GIGA זיכרון וזה עדיין לא מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים