פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים תלוי באיזה AMD...בעיקרון אם אתה עובד על 4 זיכרונות אז הCommand Rate יורד מ1T ל2T....ירידה משמעותית....אבל זה לא כזה כזה משפיע במקיסמום...ואני מגזים...10 פריימים...
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים על המערכת שלי (במפרט) היה הפרש של 12% ב SuperPI 16M בין 1T ל 2Tוהבדל של כ-15% ב Everest Read/Write
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים תלוי באיזה AMD...בעיקרון אם אתה עובד על 4 זיכרונות אז הCommand Rate יורד מ1T ל2T....ירידה משמעותית....אבל זה לא כזה כזה משפיע במקיסמום...ואני מגזים...10 פריימים...ברור שאם משתמשים באפליקציות שעוברות את נפח השימוש בRAM לא משנה אם זה T1 או T2 , ה2GB יפעל יותר מהר.בעבודה שוטפת לא מרגישים הבדל בין T1 לT2 , במשחקים של ההבדל דיי קטן (בהגזמה גג 5 פריימים) , אך בעתיד שמשחקים ידרשו אפילו יותר מ1GB RAM , אז היתרון יהיה ל2GB אפילו כשהוא יהיה ב T2 .אני מקווה שנראה בקרוב עוד לוחות כדוגמת ה DFI RDX200 (בלי קשר לבאגים שהיתגלו בו) שעובדים עם 4 סטיקים ללא שינוי בCommand Rate מT1 לT2.נכון להיום אני מעדיף נפח של 1GB בגלל שהרבה אפליקציות לא דורשות יותר מזה, עובדים יותר מהר כאשר לא עוברים את הנפח שלהם עקב תזמונים טובים שמתאפשרים בסטיקים של 512MB (בזוג = 1GB) , טובים יותר בOC וT1 .
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר אם אני בונה מערכת שמויעדת למשחקים כבדים, האם 1GB יספיק לי, כי הבעיה שאני נכנס אליה היא שבעתיד הממש ממש לא רחוק אני ארצה להרחיב ל 2G ואז אני חייב להחליף את הזכרונות כי אני לא יכול להוסיף עוד 2, ו 5 פריימים זה המון, האמת שזה נראה לי אפילו יותר מדיי ( בן אדם משקיע 2500 ש"ח בכרטיס מסך ולאבד 5 פריימים שזה דיי משמעותי במשחקים כבדים כמו FEAR,רק בגלל שהוא לא חיבר זיכרון בצורה הכדאית ) אם זה היה עניין זניח של פחות מחצי פריים הייתי בלי לחשוב לוקח 1G ואחרי זה מוסיף (גם בגלל קושי תקציבי)
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר :-*ה 2T שאתה מתכוון אליוהוא ה 2.5 שרשום 2.5-3-3-7?או שזה משהו אחר,ואם זה זה אז הוא מוסיף לו אחד אז זה נהיה כמו 3.5-3-3-7
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים זה משהו אחרכמו שרשום אצלי במפרט2.5-4-4-7 1Tלמרות שזה לא מעודכןה Command Time (מסומן ב 1T / 2T) הוא תזמון נוסף ובעל חשיבות עליונה מעל שאר התזמונים
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר אז כל עוד אני מחבר שני סלוטים אני מקבל 1T,הוספתי עוד 2 קיבלתי 2T שזה מוריד את הביצועיםנכון?,(עוד כמה ימים פה בפורום ואני אוכל לעזור לאינטל לבנות את המעבד הבא)
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים כנראה ששניכם לא תעזרו לאינטל, ובכלל לא בטוח שזה משתלם.לגבי התזמונים של 1T/2T נכון שבכל מיני בדיקות ניתן לראות הבדל לפעמים משמעותי של 15-20% אבל בפרופיל עבודה נורמלי של מחשב באמת ההבדל לא מורגש ומדובר באחוזים בודדים (מאוד בודדים :'( )זה מתחיל להיות חשוב כאשר כותבים/קוראים בלוקים גדולים מאוד של נתונים לזכרון בגדולים הכוונה ל 2M בתים ומעלה.וזה בד"כ קורה בתוכנות עיבוד כבדות של 3D וידאו וגם במשחקים ברזולוציות גבוהות.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים כמובן שב Super PI 16M נראה את ההבדלים בצורה מאוד ברורהולכן בחרתי בו כדי להציג את זהבכל מקרה זה קורה רק במערכות AMDויש הבדל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.