עבור לתוכן

גנן כמעט ונרצח בגלל שהרעיש בעבודות הגינה

Featured Replies

פורסם

גנן שגזם דשא של בניין בקרית מוצקין כמעט איבד היום את חייו, כששכן שזעם על הרעש של מכשיר הגיזום התנפל עליו בסכין קצבים ודקר אותו בצוואר.

למזלו של הגנן, שכן אחר שבדיוק הגיע הביתה הוא במקרה גם שוטר. השוטר אלי מוסקוביץ' השתלט על הדוקר והזעיק אמבולנס, שהבהיל את הגנן לבית החולים. שם הסתבר שהדקירה פגעה סמוך מאד לאבי העורקים, וכי אם היתה הגעתו של הגנן מתעכבת "אנחנו לא יכולים לנבא מה היה קורה", אמר אחד הרופאים.

http://news.walla.co.il/?w=/3850/808598

ישראל 2005...  :'(

פורסם

מדינה של פסיכים :bash:

החלמה מהירה לפצוע.

פורסם

מזכיר לי שפעם לפני הצבא חיפשתי עבודה זמנית כדי להעביר את הזמן עד הגיוס

ומצאתי בחלוקת פלאיירים בתיבות דואר , בוא נגיד שנפלתי על שכן שבלשון המעטה "לא אהב" את הרעיון

שאני ישים לו פלאייר בתיבת דואר

הבן אדם היה בן איזה 50 ובחיים לא ראיתי מישהו כל כך מלא שנאה ועצבים, איזה מכות הוא נתן לי חבל לכם על הזמן ..

לא החזרתי לו כי הייתי בשוק וגם הוא היה בגיל של אבא שלי אז לא היה לי נעים , פשוט התחפפתי משם

אנשים מטורפים , אין סובלנות בגרוש :nixweiss:

פורסם

Tsk Tsk Tsk

הגננים האלו, הם באמת יכולים להיות רועשים מדי לעיתים.

פורסם

אמא שלי מכירה את האיש (אני ממוצקין), היום שמעתי על זה...

:nixweiss::(

אה שכחתי לציין זה דבר די נפוץ דקירות במיוחד ברחוב הזה (קדיש לוז) אני נמנע מללכת שם

פורסם

חולה נפש.

פורסם

את השכנים הדפוקים שלי הייתי צריכה אז לדקור מזמן אולי 20 פעם. כל פעם משמיעים מוזיקה בפול ווליום כשאני מנסה לישון. והם לא מדברים, רק צועקים.

מה לעשות שיש לי סבלנות וסכין זה מוצא אחרון? אה, כן, והמשטרה זה רק לעבור את הכביש אז... חחח.

אבל באמת, הבנאדם כולה עשה את העבודה שלו. מה יש לאנשים? צרייך לכפות עליהם לקחת "רגיעון" או משהו? :s07:

פורסם

גם כן "מדינת ישראל" .....

החלמה מהירה לנפצע.

פורסם

היה ברור לי שמשהו כזה יקרה במוקדם או במאוחר. כשחברה מנסה לייצר מוצר כלשהו, הרי למה לה להשקיע בתחומים חסרי החשיבות כמו כמות הרעש שמפיק המוצר?

מעולם לא הבנתי למה אני לא רואה אסלות שקטות, שואבי אבק שקטים ומכסחות דשא שקטות במקום לשמוע אותן ב-120 דציבל. מנוע שקט הוא מנוע יעיל. מנוע לא שקט הוא מנוע שמביא לדקירות.

פורסם

אהמ SPARK 7 אהמ!

כן, גם אני מהנפגעים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים