עבור לתוכן

זקוק למפרט למשחקים-עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מפרט ללא ציוד היקפי מלבד כונן קשיח, עד 4500 ש"ח

1393 ש"ח -SaPPhire Radeon X800 GTO 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL

ABIT AN8 - (nFORCE 4) - ATX 705

AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 801.9

512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5X2 600

WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 503

Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP 134

סה"כ יוצא בערך 4100 ש"ח.

לא מתוכנן OC.

אין לי ניסיון עם AMD, להבנתי המעבד מקביל ל 3.0GB של אינטל?

האם ניתן להשתמש בזכרונות מהירים יותר?

יש לי מארז ENERMAX בן שלוש שנים עם 3 מאווררים וספק מקורי (נדמה לי של 350MW)

אשמח לשמוע תגובות

פורסם

המעבד אכן מקביל ל-P4 3.0Ghz..

כן ניתן להשתמש בזכרונות מהירים יותר, אבל רק לצורך אוברקלוק ולא בתצורת DDR-II.

אם אתה יכול לכתוב את האמפרים של המתחים על הספק שלך, זה יעזור לנו לדעת אם הוא מספיק למחשב שכזה (ה-3.3v, 5v, 12v), זה כתוב על המדבקה של הספק.

בכרטיס מסך עדיף עקרונית ללכת על גירסת GTO2, שכן מדובר בכרטיס שמובטח בו להגיע לרמה של X850XT עם אוברקלוק ופתיחת צינורות, ועולה רק 100 ש"ח יותר.

בלוח אם הייתי נמנע מה-AN8.. הביקורת של HardOCP עליו הייתה דיי שלילית בסה"כ, והם בד"כ מעריצים את Abit. לי זה אומר שכדאי להתרחק.. כנראה שפתרון ה-Heatpipe לא עובד בצורה המיטבית על הלוח הזה.

אופציות אחרות בתקציב הזה: DFI Infinity NF4U , MSI K8N Neo4 Platinum, Asus A8N-E ויכול להיות שגם ה-Abit KN8 Ultra מספיק טוב..

ה-SilentBoost שבחרת לא מתאים למעבד מסוקט K8 (כמו 939/754) אלא ל-SocketA שהוא סוקט 462. אם אתה רוצה קירור שקט וזול יחסית יש את ה-Glacialtech Igloo 7200L באיזור ה-70 ש"ח, או מאוורר TR2 פשוט של Thermaltake.

כונן קשיח - לא משתלם לקחת 120GB כאשר כונני 160GB עולים רק טיפטיפה יותר - כדאי להשקיע.

פורסם
  • מחבר

תודה,

הפרטים של ספק הכוח:

Antec Performence True 380W

+5V 35A

+12V 18A

+3.3V 28A

-5V 0.5A

-12V 1.0A

+5V SB 2.0A

לגבי המעבד, שווה להשקיע עוד 400-500 ש"ח ל +3500? והאם הקירור שמגיע ב RETAIL מספיק? (לא מתכוון לעשות OC).

לגבי הדיסק הקשיח, האמת 80GB מספיק, אבל קשה למצוא 80GB SATA II, פלוס אני לא ממש סומך על היטאצ'י. עדיף להוציא עוד 200 ש"ח ל WD.

לגבי כרטיס המסך מה הפרוצדורה לפתיחת הצינורות ל GTO2? יש בזה סיכון לכרטיס?

תודה!

פורסם

כיום המעבד והכרטיס מסך שהם שני הצרכנים הכבדים מסתמכים על ה-12v.. וספק 350W איכותי של ימינו מגיע עם בערך ~ 26A על ה-12v.

המערכת הזו לא סופר כבדה, אבל יש מצב שה-18A כאן לא יספיקו.

מעבד לא שווה להשקיע ב-3500, כי כמעט כל Venice מגיע באוברקלוק לאיזור ה-2.5Ghz לפחות. בין אם תקנה מעבד של 1.8Ghz או 2.2Ghz.. כמו כן לא מאמין שההבדל בסטוק הוא כזה עקרוני.

אוברקלוק אולי לא מעניין אותך כעת, אבל בסופו של דבר אם המערכת תתחיל לצלוע, סביר להניח שתכנס לזה.

לא חובה לקחת SATA-II, אין שום הבדל בביצועים בינו ל-SATA רגיל בימינו (פרט להבדל תיאורטי). אגב לדעתי WD לא יותר אמינים מ-Hitachi.

באשר לסיכון בפתיחת צינורות - עד כמה שאני יודע כל מי שקונה כרטיס כזה מצליח לפתוח את הצינורות. זהו שינוי תוכנתי, כל שתמיד אמורה להיות אופציה לחזור חזרה.

יש סיכון של התחממות יתר ולכן גם שריפה של הכרטיס - לכן מומלץ לבדוק טמפ' ולהחליף לקירור יותר רציני אם הכרטיס יותר מדי חם.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ גם על חנויות?

משהו באזור מרכז/שרון. על KSP רצות שמועות והייתי מוותר.

תודה

פורסם
אתה יכול להמליץ גם על חנויות?

המלצות על חנויות אסורות על פי חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים