עבור לתוכן

עזרה המפרט למחשב למטרת משחקים עד 3500 שקל

Featured Replies

פורסם

היי, הודעה ראשונה שלי פה בפורום.

אני צריך מחשב למטרות משחקים (civ4, ut2k4) בכמה שפחות כסף (3500 הכי מקסימום)

יש לי דיסק קשיח, צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך ומערכת הפעלה, אני צריך רק מעבד (איי אם די כמובן), לוח אם, ג'יגה בייט זיכרון פנימי, מארז עם ספק (אין צורך ביותר מ400 וואט), כמה מאווררים, כרטיס מסך וזה הכל.

עדיף שהמארז יראה סביר, ולא כמו קופסת קרטון ממתכת :)

יש לי גם שני מאוורים 80ממ לא איכותיים במיוחד.

הייתי מעדיף מפרט מש צמוד ל3000 שקל, אבל אם יש איזה משהו ממש ממש שווה שיעבור קצת את המגבלה, אני מוכן להסתכל :)

תגידו לי גן באיזו חנות אפשר לקנות את הרכיבים שהצעתם תחת המחיר שהבאתם, יש העדפה קטנה לאיזור ירושלים :)

דרך אגב, אין לי בעיה עם מחשב רועש, ואני לא רוצה או צריך תאורת נאון. אני לא רוצה אמצעי קירור מיוחדים...

תודה רבה מראש,

ג'ניה

פורסם

1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 801.91 ש"ח

1 Thermaltake Venus Silent Boost for AMD Opteron and Athlon 64 152.61 ש"ח

1 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 - 939 (NVIDIA GeForce 6100) - mATX 543.14 ש"ח

2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 598.70 ש"ח

1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 959.37 ש"ח

1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 249.61 ש"ח

1 HEC-400W (400TRT) - ATX 2 306.81 ש"ח

סך הכל לתשלום: 3,612.15 ש"ח

סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,503.79 ש"ח

www.zigzag2000.co.il

לא כולל מחיר הרכבה

בחרתי בקירור קצת יקר למעבד, כי פשוט לא ראיתי אצלהם שום פתרון פשוט יותר.. אפשר לחסוך כאן בקלות איזה 100 ש"ח אם מוצאים קירור פשוט ונורמלי (כמו Glacialtech Igloo 7200L או Thermaltake TR2).

צריך להיות אצל היבואן שילוב של מארז 6A21 שחור עם הספק הזה באיזור ה-480 ש"ח, שווה לשאול אותם על זה ולחסוך כאן איזה 70 ש"ח.

עם החסיכה הזאתי יהיה ניתן לקחת כרטיס X800GT 256mb שיציג ביצועים עדיפים במשחקים..

אפשר גם ללכת על מעבד Sempron תקציבי יותר (עם לוח תואם) ולעשות את ההשקעה בכרטיס מסך. אבל זה יקשה עליך בשידרוגים עתידיים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. יש לי כמה הערות:

לא נראה לי שלוח האם מתאים למארז.

אני לא רוצה קירור נפרד למעבד אלא אם כן הוא נחוץ ביותר, אין לי את ה150 שקל האלה :)

הספק קצת יקר, למה לא קולרמאסטר?

אולי אפשר ללכת עם כרטיס מסך זול יותר, אחד מהאלה באיזור ה700 (עדיף nvidia)

פורסם

הלוח מתאים למארז, הוא פשוט קטן ויש מקום גם ללוח גדול יותר.

הקירור הנפרד למעבד הערתי עליו, אין להם משהו אחר זול יותר. אפשר לקחת מעבד BOX שכבר מגיע עם קירור מקורי, אבל הוא פחות יעיל ויוצא 20 שקל יותר יקר מהשילוב הזה - מעוניין? לך על זה.. ;)

ספק כח מחברה אמינה שתומך בתקן ATX 2.0, כמו שאמרתי אפשר לחסוך כאן איזה 70 ש"ח בשילוב של מארז+ספק - דבר איתם שיעדכנו את האתר שלהם וההיצע שלהם.

אל תקח כרטיס מסך זול יותר, אם אתה באמת אוהב לשחק עדיף לחסוך על המעבד. כבר כיום ה-6600GT אינו מספיק לכל המשחקים בשוק (לכבדים ביותר לפחות עם פילטרים ברמה גבוהה).

פורסם
  • מחבר

אהה, הבנתי, אתה מתכוון שכדאי לי לקחת מעבד tray ולמצוא מאוורר בעצמי, זה אני מבין

אני לא גיימר כבד, בקושי יש לי זמן לשחק. אני פשוט רוצה להפעים ut ו civ4 כי זה באמת כל מה שאני צריך. כמעט אין משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם בקצת זמן שיש לי. למה atx2 עדיך על 1? יש איזה משהו ספציפי ששווה את ההשקעה?

בנוסף, אני ממש לא רוצה להשקיע 1000 שקל בכרטיס, אני מעדיף לקנות דגם זול יותר עכשיו, ואולי לשדרג בעוד שנתיים שלוש, אני באמת לא גיימר כבד ואין לי צורך המשהו סופר יקר. אמרתי שהמחשב הוא למשחקים כי זה באמת הדבר היחיד שיכול לתאר אותו :)

מה עם מאוררים למארז? האם שניים יספיקו? אני גר בדירה חמה יחסית, אולי עדיף איזה 120ממ או שניים, בנוסף לזוג 80ממ שיש לי?

ובנוסף, האם ג'יגהבייט זכרון יספיק לי בטווח של שנתיים שלוש? שוב, אני לא רוצה להריץ משהו מיוחד, רק איזה משחק פעם ב, ואני לא רוצה לשדרג כל שנה.

ועוד דבר, האם אתם מכירים מדריכים מלאים (עדיף עם תמונות) איך להרכיב מחשב? אף פעם לא הרכב מחשב שלם לגמרי, פירכתי והרכבי את רוב החלקים, אבל אף פעם לא הרכבתי מכלום, אז אני אעריך כל עזרה בנושא.

בינתיים אני יסתובב בזיגזה ואסתכל במחירים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים