פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים קודם כל אני יודע מצויין מה זה ~ בלי קשר לסימן שגם כן לא נכון זה לא שווה וגם לא בערך ל2 מעבדים אז שב בשקט זה כמעט שווה בביצועים אצל אינטל אצל AMD זה פחות מדואל אופטרון
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים זה כמעט שווה בביצועים אצל אינטל אצל AMD זה פחות מדואל אופטרון יש לך איזה לינק לזה או שזה מה שאתה חושב?
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים תגידו לי מה זה וזהו כל אחד אומר משהו אחר.זה:מעבד-1ליבות-2שזה נקרא מעבד(1) כפול(2)ליבהאו במילים פשוטות מעבד כפול ליבה.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים ומה זה בעצם ליבה?תעשה חיפוש וגם סתם ככה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132540,00.htmlוגם כבר אמרו פה מה זה
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים יש לך איזה לינק לזה או שזה מה שאתה חושב? אני לא אתן לינק כי אני מדבר בהיגיון ! נמאס לי מכל האנשים (כמוך) שרוצים להשתיק ואומרים "תן לינק " אצל אינטל יש פגיעה קטנה ביותר כי המעבדים חולקים רק את הקאש , לכאורה זה יכול להראות כאיבוד ביצועים די רציני ,אבל בגלל הקרבה הפיזית בין הליבות יש שיפור מסויים בין מערכת דואל XEON לבין מעכרת XEON DC יהיה הבדל קטן מאוד לטובת ה דואל XEON במערכות אופטרון ההבדל יהיה יותר גדול כי חוץ מזה שהם חולקים את הקאש הם צריכים לחלוק את בקר הזיכרון שבמערכות דואל אופטרון יש שני בקרים ! ולכן ההבל בין דואל קור ולדואל CPU בין אופטרון לXEON שונה !
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים אני לא אתן לינק כי אני מדבר בהיגיון ! נמאס לי מכל האנשים (כמוך) שרוצים להשתיק ואומרים "תן לינק " אצל אינטל יש פגיעה קטנה ביותר כי המעבדים חולקים רק את הקאש , לכאורה זה יכול להראות כאיבוד ביצועים די רציני ,אבל בגלל הקרבה הפיזית בין הליבות יש שיפור מסויים בין מערכת דואל XEON לבין מעכרת XEON DC יהיה הבדל קטן מאוד לטובת ה דואל XEON במערכות אופטרון ההבדל יהיה יותר גדול כי חוץ מזה שהם חולקים את הקאש הם צריכים לחלוק את בקר הזיכרון שבמערכות דואל אופטרון יש שני בקרים ! ולכן ההבל בין דואל קור ולדואל CPU בין אופטרון לXEON שונה ! מה שאתה תגיד זה לא שווה כלום בלי עובדות
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים ואני פשוט חייב להוסיף1. ב Pentium D הליבות לא חולקות את ה Cache2. כנ"ל ב Athlon X2, שם הם חולקים רק את הבקר זכרון3. ב Pentium D / Xeon אין בכלל בקר זכרון על המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.