פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים בגלל דזה קשור לביוס ואיך שהוא ללחות אם אז אני שואל פהאיך אני עושה CLEAR לCMOS ?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אין שום דבר לא מובן, הכל פשוט מאוד. תסתכל על התמונה: אם לא מובן, אני אתרגם (פחות או יותר..) 1. כבה את המחשב, והוצא כבל החשמל 2. הוצא את הסוללה 3. תקצר את הג'אמפר, על ידי הוצאתו והכנסתו מחדש (תסתכל את מיקומו על התמונה) 4. הכנס את הסוללה 5. הכנס את כבל החשמל והפעל את המחשב 6. החזק מקש DEL על מנת להיכנס לBIOS להכנסת הגדרות מחדש
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים A7V266 לא מבין מה שרשום.שמתם לב שאזטק כבר לא מיבאת אסוס?אזטק אף פעם לא יבוא אסוס למיטב זכרונוי, היבואנים של אסוס הם ליגד(הכי גדולים), מידיקום, ורדיקס.אזטק מייבאים ג'יגה-בייט בעיקר.
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר A7V266 לא מבין מה שרשום.שמתם לב שאזטק כבר לא מיבאת אסוס?אזטק אף פעם לא יבוא אסוס למיטב זכרונוי, היבואנים של אסוס הם ליגד(הכי גדולים), מידיקום, ורדיקס.אזטק מייבאים ג'יגה-בייט בעיקר.הם הביאו.יש לך תשובה לגמפר ?ראיתי שעזרת למישהו פעם בקשר למחיקת ביוס יש לך כח לעזור
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אצלי איןוברגע ששמתי שם גמפר הוא לא עובד בכללמה זאת אומרת לא עובד בכלל? המחשב או מה?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר לקחתי גמפר חיברתי אותו לשתי הפינים מתחת לסוללה ואי אפשר להדליק את המחשב
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים אתה מדליק את המחשב, מחכה מס' שניות, ואז מכבה שוב מחזיר את הג'מפר למקום ומדליק שוב והכל בסדר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.