עבור לתוכן

הסאונד של הרמקולים התחיל לעצבן אותי.

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה!

אז ככה, יש לי ATP3 וכרטיס קול AUDIGY2 .

בזמן האחרון כמעט כל שיר שאני שומע נשמע דיי גרוע ברמקולים וזה פשוט מעצבן אותי. זה בא לידי ביטוי בבאס מגעיל כזה ובצליל שטוח... למשל יש איזה שיר שהבאס בו פשוט חזק מידי ומעצבן אותי, אני מוריד את העוצמה של הסאב דרך הרמקולים ואז הבאס נשמע ממש מגעיל וחלש ואז מתוך עצבים אני מעביר שיר כי זה פשוט הורס את כל ההנאה.

אז אין לי מושג מה הבעיה, או שכבר נמעס לי מהרמקולים או שהבעיה בדריברים של הכרטיס קול או משו כזה...

התקנתי איזה דריברים לכרטיס, אבל אין לי שום לוח בקרה או משהו כזה כמו שיש לכל מי שיש לו AUDIGY2 אז אולי התקנתי איזה דריברים דפוקים ?...

אז מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

ניקית את האוזניים לאחרונה .. ?זה גם גורם .

פורסם
  • מחבר

וואלה אתה צודק! עכשיו ניקיתי והכל הסתדר :xyxthumbs:

נו באמת למישהו יש רעיון ? כהתחלה מישהו יכול להביא לי דריברים נורמליים עם כל התוספות והתוכנות הנלוות ל AUDIGY2 5.1

פורסם

קודם כל, בלי לשמוע את מה שאתה שומע אנחנו רק יכולים לשער.

תוודא מה המקור שלך: אם זה קורה במפ3ים 128KBPS תתחיל להקשיב למפ3ים יותר איכותיים או לחלופין - לשמוע דיסקים. אם המצב שאתה מתאר קורה לא חשוב מה האיכות המקור, ואם נצא מנקודת הנחה שהכרטיס והרמקולים מתפקדים כמו שהם אמורים, כלומר אין תקלות, אפשר להגיע למסקנה אחת ויחידה שעלולה לבעס אותך:

כנראה שיש לך אוזניים טובות, אולי קצת יותר מרוב בני התמותה הממוצעים שלא אכפת להם איך המוזיקה נשמעת - העיקר ששומעים. אולי אתה אוהב צליל איכותי? אולי אתה באמת אוהב שהמוזיקה נשמעת כמו שהיא הוקלטה? אולי הגיע הזמן לקנות מערכת שמע נורמאלית ולא רמקולים למחשב? כי לא משנה מה תעשה, בסוף זה רמקולים למחשב.

פורסם

קודם כל, בלי לשמוע את מה שאתה שומע אנחנו רק יכולים לשער.

תוודא מה המקור שלך: אם זה קורה במפ3ים 128KBPS תתחיל להקשיב למפ3ים יותר איכותיים או לחלופין - לשמוע דיסקים. אם המצב שאתה מתאר קורה לא חשוב מה האיכות המקור, ואם נצא מנקודת הנחה שהכרטיס והרמקולים מתפקדים כמו שהם אמורים, כלומר אין תקלות, אפשר להגיע למסקנה אחת ויחידה שעלולה לבעס אותך:

כנראה שיש לך אוזניים טובות, אולי קצת יותר מרוב בני התמותה הממוצעים שלא אכפת להם איך המוזיקה נשמעת - העיקר ששומעים. אולי אתה אוהב צליל איכותי? אולי אתה באמת אוהב שהמוזיקה נשמעת כמו שהיא הוקלטה? אולי הגיע הזמן לקנות מערכת שמע נורמאלית ולא רמקולים למחשב? כי לא משנה מה תעשה, בסוף זה רמקולים למחשב.

נכון זה אומנם רמקולים למחשב, אבל רמקולים מצויינים, יש תמיד את ההאפשרות של לקנות רסיבר, ורמקולים ולחבר למחשב, אך זה יקר... אתה צריך תקציה של איזה 2000 למשהו סביר...

פורסם

זה סתם ככה התחיל ולא מפסיק?

מדי פעם? שיר ככה ושיר ככה?

איך זה קורה?

אולי פשוט שמת איזה איקולייזר בלי לשים לב. תבדוק בהגדרות של הכרטיס קול, ושל הנגן בו אתה משתמש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים