עבור לתוכן

nt kernel system האם לאפשר גישה לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

מופיע לי חלון (תמונה מצורפת) ש nt kernel system מנסה לגשת לאינטרנט ואני לא יודע אם לאשר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם זה בטוח לאשר לו את הגישה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא ...

איפה במחשב הקובץ הזה ממוקם ?

פורסם
  • מחבר

הקובץ נמצא ב

c:/ winnt/system 32 /ntoskrnl.exe

פורסם

ציטוט מכאן : http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/ntoskrnl/

ntoskrnl - ntoskrnl.exe - Process Information

Process File: ntoskrnl or ntoskrnl.exe

Process Name: Microsoft Boot Up Kernel

Description:

ntoskrnl.exe is a critical process in the boot-up cycle of your computer although should never appear in WinTasks whilst under normal circumstances

Note: ntoskrnl.exe can be altered by the w32.bolzano and variants. If this process appears in WinTasks, please update your virus definations immediatly.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות.....

ולא הבנתי אם מותר לאשר לקובץ הזה גישה לאינטרנט או לא?

פורסם

אצלי אם אני לא מאשר אז אני לא אוכל להתחבר לאינטרנט!

פורסם
  • מחבר

אני גולש טוב מאוד בלי לאשר, אבל כל כמה דקות קופצת לי הודע של הפיירוואל שהקובץ מנסה להתחבר לאנשהו!

אז מה אני עושה עם זה?

פורסם

לפי ההודעה נראה כאילו זה הרכיב באנטיוירוס שמנסה להוריד את העדכונים האחרונים, אם גם ככה אתה לא נותן לו, אז פשוט תבטל את האופציה הזו באנטי וירוס (למרות שזה נשמע לי תמוהה שזה עושה את זה מהרכיב הזה, מה גם שמישהו רשם פה כבר שאולי זה וירוס?)

פורסם

ציטוט מכאן : http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/ntoskrnl/

ntoskrnl - ntoskrnl.exe - Process Information

Process File: ntoskrnl or ntoskrnl.exe

Process Name: Microsoft Boot Up Kernel

Description:

ntoskrnl.exe is a critical process in the boot-up cycle of your computer although should never appear in WinTasks whilst under normal circumstances

Note: ntoskrnl.exe can be altered by the w32.bolzano and variants. If this process appears in WinTasks, please update your virus definations immediatly.

פירוש : עם התהליך הזה הוא מופיע ב TASK MANGER אז כנראה זה וירוס אם הוא לא מופיע , זה תהליך של מערכת ההפעלה ואתה יכול לאשר לו גישה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים