עבור לתוכן

זקוק לשילוש AMD או אינטל בין 2500~3250

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן לשדרג את המחשב ואני מעוניין בשילוש A64 או Intel EM64-T.

אני צריך רק לוח, מעבד וכרטיס מסך. יש לקחת בחשבון שכרגע יש לי רק 256x2 זכרון DDR1.

המחשב למשחקים, קצת עריכת וידאו ולOC כמה שאפשר.

מה עדיף מבחינת ביצועים כלליים?? שמתי לב שלאינטל יש 2MB cache ולAMD יש רק 512K למה AMD לא יכלו לתת לפחות 1MB במחיר סביר?

אגב בדיוק היום הרכבתי מחשב 3.0 אינטל עם 64 ביט וגיליתי להפתעתי שהוא היה ממש קריר! 33c עם קרור סטוק בביוס!

בכל אופן לפי מה שהבנתי בטח עדיף לי לקחת איזה 3200+ Venice, כרטיס X800GTO ואיזה לוח??

אגב אני הולך לחכות איזה שבוע עד שהמחירים של מעבדי AMD יירדו בישראל.

תודה

פורסם

אתה אופטימי עם השבוע.. ירידת המחירים תורגש (אם בכלל) רק אחרי שהיבואנים יפטרו מהמלאי הקיים שלהם.

חוץ מזה שבאופן כללי יש עליית מחירים בכל השווקים בגלל עליית הדולר.

33 מעלות בביוס זה לא חוכמה, השאלה כמה במאמץ.. למרות שזה אכן נשמע לי קצת תמוהה.

בכל מקרה לא כדאי לך אינטל כי לא כדאי לקחת ערכת 915P עכשיו בשביל ה-DDR1 שלך (כי הוא אינו תומך בכפולי ליבה אם תרצה בעתיד).

אכן כדאי ללכת על Venice 3200 (באיזור ה-950 ש"ח)..

לוח DFI Infinity NF4U (באיזור ה-700 ש"ח) או אולי Abit KN8 Ultra..

וכרטיס מסך Sapphire X800GTO2 ב-1500 ש"ח..

קירור אם אתה מעוניין בשקט ו-OC ה-Thermaltake Big Typhoon דיי מוצלח.

פורסם
  • מחבר

שווה לקחת סטפינג BW-E6?

הX800GTO2 אחרי OC מגיע לרמה של 6800 רגיל?

אגב לא אכפת לי לחכות אפילו שבועיים כדי שהמחיר יירד..

פורסם

המקום לבדוק סטפינג הוא בפורום אוברקלוק, או עדיף לסרוק את הפורומים של XtremeSystems

ה-GTO2 אמור להגיע לרמה של X850XT בהנחה שמצליחים עם ה-OC ועם פתיחת הצינורות (ושתצליח למצוא אותו במלאי, למיטה ידיעתי הוא לא כזה זמין).

כמו כן עד כמה שאני יודע רצוי להחליף לו לקירור יותר רציני כדי שיעמוד בכך.

שים לב שיכנס לקראת החגים (קריסמס) ה-6800GS שכבר זמין בחו"ל (ועכשיו ראיתי שגם פנדה הכניסו אותו, במחיר דיי מוגזם יחסית ל-220 דולר שהוא עולה בחו"ל), אבל כנראה שנצטרך לתת זמן למחירים להירגע.

זה כרטיס שאינו מבטיח OC גבוה במיוחד או פתיחת צינורות, אבל מציג נתוני פתיחה טובים יותר ועוקף לעיתים את ה-X800XL/6800GT ובמחיר (שאמור) להיות זול משמעותית. הוא אמור לעלות 1500 ש"ח ולהתחרות ב-GTO2.. למעשה אפשר לתמחר אותו אפילו יותר נמוך אני מאמין.. ספק גדול אם זה יקרה.

עריכה: בדיקה ב-Newegg.. ה-X800GTO2 עולה כ-290 דולר.. ה-Leadtek 6800GS עולה כ-220 דולר.. הפרש של 70 דולר לטובת ה-GS בארה"ב.

מחירים בארץ:

1820 ל-Leadtek 6800GS

1500 ל-Sapphire X800GTO2..

הפרש של 320 ש"ח לטובת ה-GTO2..

מישהו מוכן להסביר את זה? ;)

פורסם

בסטוק X800GTO2>6800.

למה ההפרש? הכרטיס רק הגיע לארץ...גם הGTO2 התחיל ב1800 שקל ואז תוך יומיים שלושה ירד ל1500...

פורסם

מה ההבדל בין GTO ל-GTO2 בסטוק? הם שניהם 12 צינורות ובערך באותן מהירויות לא?

אם זה המצב (צריך לבדוק) אז ה-6800GS כנראה עדיף על ה-GTO2 בסטוק. אבל ב-OC הוא כנראה יאכל את האבק של ה-GTO2.

פורסם

רן, למקרה שלא ידעת הGTO2 הינו כרטיס LIMITED EDITION שנועד לאוברקלוק ומבטיח פתיחה של ה 4 צינורות הנוספים, הכרטיס מסוגל להגיע לרמה של X850XTPE ברובם הגדול של המקרים ולרוב אף לעקוף אותו בלא מעט...

גם הFIREBLADE הינו אוברקלוקר לא רע בכלל... הצלחתי להגיע עם אחד כזה ל6251 באוברקלוק מאוד מתון על 12 צינורות עיבוד ויש עוד הרבה איפה לשפר...

פורסם

כן גיא אני יודע למה הוא מסוגל, כמו שכתבתי:

ה-GTO2 אמור להגיע לרמה של X850XT בהנחה שמצליחים עם ה-OC ועם פתיחת הצינורות (ושתצליח למצוא אותו במלאי, למיטב ידיעתי הוא לא כזה זמין).

כמו כן עד כמה שאני יודע רצוי להחליף לו לקירור יותר רציני כדי שיעמוד בכך.

השאלה שלי היתה אם בסטוק יש איזשהו הבדל בין GTO ל-GTO2..

פורסם

אם אני לא טועה, אין הבדל בסטוק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים