פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים קראתי פה פוסטים שעוסקים בסוגי המסכיםאך אני עדדין מתלבט קשות ויש כמה שאלות ללא תשובה בנתייםבלי הגבלת תקציב(בגבול הסביר כמובן)האם יש מסך LCD שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר?? או שבכלל כולם מוגבלים לרזולוציה מיטבית אחת?בCRT כמובן אין בעיה להחליף(בעיקר למי שמעצב אתרים כך ניתן לבדוק ולעבוד בכל רזולוציה)אני מחפש מסך מקצועי כך או כךקיבלתי המלצה לCRT:VIEWSONIC P97F+SBואני כנראה הולך עליו אבל אני מתבאס על המקום שהוא לוקח על השולחןלכן אם יש LCD לפי הדרישות הנ"ל אשמח להמלצה או CRT אחר-אגב הSB של viewsonic -סופר בהיר-שאלה למי שיש את המסך-זה שווה או סתם בהיר מידי לעניים?תודהgolנ.ב-המסך בשביל גרפיקה אנימציה משחקים וסרטים
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם.לגביי הבהירות, תמיד אתה יכול להוריד אותה ידנית.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים האם יש מסך LCD שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר?? או שבכלל כולם מוגבלים לרזולוציה מיטבית אחת? כל LCD יראה בהרבה פחות טוב כשהוא לא ברזולוציה הטבעית שלו, בעיקר בדסקטופ (ב17 ו19 אינץ' 1024*1280).אם מעבר רזולוציות חשוב עבורך, קח CRT.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר נראה אם אני מבין נכון:LCD טוב לעבודה רק ברזולוציה אחת ויחידה כל השאר הרזולוציות פחות טובות ואיכותיות בעיןאם זה נכון אז זו טכנולוגיה די מוגבלת- לא לשוק המקצועי או לגיימרכך שההחלטה בעצם פשוטה-CRTסוף סוף תודה על ההבהרהgol36
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אני יקל עליך, אל תסתכל על הקנייה שלך בתור משהו שבגלל שכולם קונים את זה (LCD) אז גם אתה צריך, תחשוב טוב על הצרכים שלך ועל התנאים שלך, יש לך הרבה מקום על השולחן? אין לך בעיה לדחוף שם מסך CRT? קח CRT בלי לחשוב פעמיים.אתה צריך את ה extra מקום על השולחן? קח LCD (המצלצה ל 930B).בכל מקרה מסכי LCD היום לא מפגרים אחרי CRT במשחקים כמו פעם, אין מריחות ואין נעליים אם אתה קונה מסך מהמומלצים, אני אישית מעדיף CRT כי יש לי מקום בחדר על השולחן אולי בעתיד שהטכנולוגיה ממש תשתנה נחשוב על LCD.כל אחד והראש שלו לגבי מסכים, קח משהו שנוח לך איתו.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר תשמע כולי מבולבל כבר מכל המסכים שבדקתי פה בפורום ובכלל ברשת כבר החלטתי על viewsonic דגם VIEWSONIC P97F+SB אינצ'19 או 17 אינצ' ViewSonic G75f אבל מה-הראשון יקר לאללה יחסית לCRT ואחרי בדיקת מידות הוא יהיה קצת בעייתי על השולחן אבל אפשרי עם שינויים מסויימים ואת השני לא מביאים לארץ! LCD אני מוכן להוציא את הכסף אבל אני לא מוכן להתפשר על איכות בכלל ןאני מפחד שהוא יהיה בעייתי לסרטים גרפיקה אנימציה ובעיקר במשחקים מהירים כמו gunz/doom וכו' אני מתענין ב:VP171b viewsonic פאק קשה לבחור מסך , בכל זאת שעות אני עליו כל יום....... help! gol36
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.