עבור לתוכן

מחפש מאיץ הורדות טוב יותר מDOWNLOAD ACCELERATOR

Featured Replies

פורסם

למישהו יש המלצות?

• תגובות 31
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

flashget

פורסם

רגע "מאיץ הורדות " זה אומר שלמשל אם ממקום מסוים אני מוריד על 120KB רגיל עם המאיץ הזה אני אוריד למשל על 130-140?

ואני אוכל להמשיך את ההורידה מאותו מקום שהפסקתי למשל אם מורידיםם חלק ממשחק ואז אפשר עם הGETRIGHT להמשיך את ההורדה אבל הוא יותר מאט לא מאיץ :(

פורסם

flashget בלי צל של ספק !

פורסם

אני אישית מעדיף את ה-FDM, אני אוהב תוכנות חינמיות ש"שוקלות" מעט ונותנות הרבה....

www.freedownloadmanager.org

פורסם

צר לי לבשר לך, אך אין כיום מאיץ הורדות שיותר מהיר Dap, ניסיתי את כל תוכנות ההורדה כמו פלאש גט, גט-רייט, ועוד תוכנות ואף תוכנה לא מורידה בקצבים המטורפים שהDap מורידה ..

פורסם

מסכים ב100%. אבל אתה יכול לנסות את הפלאשגט כי היא נחשבת למקום 2.

פורסם

DAP? זה השם המלא שלה? מאיפה אני מוריד אותה?

פורסם

DAP? זה השם המלא שלה? מאיפה אני מוריד אותה?

Download Accelerator Plus

פורסם

GETRIGHT התוכנה החביבה עלי.

http://www.getright.com/get.html

לא חייבים לשלם עליה ...ויש לה מלנתלפים אופציות.

פורסם

Dap או בשמה המלא, Download Accelerator Plus, היא ללא ספק התוכנה הכי מהירה שקיימת ... ואם רוכשים את התוכנה היא בכלל מטורפת... היא מחלקת את ההורדה עצמה ל 10 מקורות שבשפת התוכנה נקרא Xtreem Accelerator, אני למשל יש לי אינטרנט 750 והיא מורידה בקצב של 200Kb/s שזה קצב שנשאר ואמיד ולא יורד... וסתם לדרך אגב... בגירסתה החדשה 7 ומעלה היא יכולה להוריד סרטון או סרט מהאינטרנט וגם אם ההורדה לא הסתיימה ניתן לצפות בו ולוודא את אמינות ההורדה במקום לחכות ולוודא את אמינות הקובץ.

את התוכנה והפרטים אודותיה ניתן למצוא באתר החברה

Www.speedbit.com

פורסם

יש תוכנה ואני בטוח שהרבה לא שמעו עליה

Internet Download Manager

וזה מוכח שהיא מאיצה את ההורדה ב500%

עכשיו שעוד גרתי בישראל השתמשתי בה והיה לי חיבור 1.5 רגיל והמהירות הורדה הוא 187.5 אחרי שהשתמשתי בה הוא הוריד לי על 210 כמעט כל הורדה

זה פשוט מדהים

עכשיו אני ממש ממליץ לך לנסות אותה ותראה את התוצאות בעצמך

תודיע לי אם אהבת אותה או מה....

http://www.internetdownloadmanager.com/idman407.exe

פורסם

תגידו איך אפשר ב DAP הזה להכניס לינקים של MEGAUPLOAD ?

פורסם

ד"א החברה שמפתחת את DAP היא חברה ישראלית שיושבת בחיפה :)

וכל התוכנות האלו פועלות על אותה שיטה, הם מפצלות את הקובץ לכמה חלקים ומורידים אותו מאתר אחד (או יותר) כמה פעמים, האתרים בד"כ מגבילים את מהירות ההורדה לכל חיבור, וע"י מספר חיבורים בו זמנית אפשר להשיג יותר מהירות. אין בזה קסם, ובטח שאי אפשר להשיג הורדה יותר מהירה ממהירות החיבור (אלה אם זה הורדה עם דחיסה והקובץ ניתן לדחיסה).

אני הייתי משתמש מזמן תמיד ב FLASHGET, עד שאמצעי ההגנה שלה עיצבנו אותי יותר מדי, בכל מקרה, היום כבר אני לא משתמש בדברים כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים