עבור לתוכן

למישהו יש מושג מתי 6800gs מגיע לארץ אם בכלל ואם יש ל AGP או שהכל כבר PCI E ?

Featured Replies

פורסם

ועוד שאלה ואני מצטער שהיא לא קשורה לפורום הזה. מישהו יודע למה GAMESPY ARCADE נסגר ואי אפשר לשחק שם דמקה יותר? :nixweiss:

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4381

לצערם של רבים הוא יהיה רוב הסיכוים רק בPCI-E...(אלוהים יודע אם תהיה גירסה של AGP אם בכלל..מה שלא נראה נכון לעכשיו..)..

ולשאלה בלי קשר שלך..לא חסר אתרים שאפשר לשחק בהם דמקה און ליין..(אלוהים יודע למה אתה עושה את זה אבל שיהיה.. :screwy:.)

פורסם
  • מחבר

למה מה הבעיה עם זה שאני אוהב לשחק דמקה? זה פשוט כיף ודבר שני אני לא מובטל זה בסדר אז אל תדאג לי ;) ודמקה הכי כיף לשחק רק בGAMESPY מפני שזאת התוכנה הכי טובה ומהירה לדמקה ויש שם גם צ'ט אבל עכשיו היא לא קיימת בכל מקרה אז אני סתם מדבר שטויות

פורסם

החנויות בארץ ממש מוגזימות, בכל מקרה אם דחוף לך קח את של EVGA מנועה ב1670. EVGA חברה מצויינת, לא פחות מלידטק.

בכל מקרה בגלל המחירים שבחו"ל (200$ הוא נמכר במספר חנויות במקום 250$ מחיר השקה) המחיר לא אמור לעבור את ה1200 לדעתי, ואם זה 250$ אז לא לעבור את ה1400. יקר.. כרגיל. אבל אני מאמין שירד..

פורסם

אההה

עוד שעתיים אני הולך לחנות אקסלנט שבראשון באזור התעשייה שמה לקנטות מחשב

חשבתי אולי לשים במפרט את הכרטיס הזה אבל אני מעדיף ללכת על ה-gto

פורסם
  • מחבר

idah h רציתי לשאול אותך איפה ראית evga ב 1670 שח? כי אני מחפש בנרות אודה לך אם תשיב לי

פורסם
  • מחבר

לא אחי נועם גם להם אין התקשרתי לברר המצב על הפנים אני בדיכאון קשה יש לי 2000 שקל ואני לא יודע איזה כרטיס לקנות בהם ולא ATI בינתיים אני תקוע עם fx5700LE של PALIT כרטיס הכי מעפאן בעולם אני לא יודע איך קניתי אותו מלכתחילה לפני שנה וחצי איזה טעות עשיתי . עכשיו אני סתם משועמם שומע מוזיקה ורואה בקושי סרטים כי כל הסרטים חרא לאחרונה ואין מה להוריד ונמצא פה בפורום במקום לשחק באיזה משחק טוב .עם לוח אם חדש של GIGABYTE מעבד פנטיום 3 ג'יגה וג'יגה זיכרון אין לי מה לעשות עם המחשב שלי עם כרטיס מסך כזה דפוק כמו שיש לי. לעולם אל תקנו PALIT ואל תקנו גרסאות LE !!!! חברה הכי דפוקה בעולם

[אם למישהו יש geforce 6800gt יד שנייה אני אשמח לשלם לו 1500-2000 שקל רק שיביא לי אותו]

פורסם

idah h רציתי לשאול אותך איפה ראית evga ב 1670 שח? כי אני מחפש בנרות אודה לך אם תשיב לי

לא שמתי לב שאתה צריך AGP. כרגע לא ידוע אם יהיה GS AGP.

בנועה יש EVGA PCI-E.

פורסם

לא שמתי לב שאתה צריך AGP. כרגע לא ידוע אם יהיה GS AGP.

בנועה יש EVGA PCI-E.

רגע אבל בחו"ל בכלל יש אותו אפילק של ה-AGP ?!

לא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו לאפיק הזה :-\

יש בבכלל באמת סיכוי שאחרי חודש שהם ייצרו את ה-GS הם יוציאו אותו גם ל-AGP?!

פורסם

רגע אבל בחו"ל בכלל יש אותו אפילק של ה-AGP ?!

לא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו לאפיק הזה :-\

יש בבכלל באמת סיכוי שאחרי חודש שהם ייצרו את ה-GS הם יוציאו אותו גם ל-AGP?!

הכרטיס קיים רק בגירסת PCI-E בלבד עד הודעה חדשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים